قسمت پنجم
سؤال دوم: چرا کالبد شکافی تاریخ؟
برخی میگویند: چکار دارید که روایت حسن بن مثله جمکرانی معتبر هست یا نیست؟ همین که عده ای میروند آن جا نماز می خوانند و عبادت و دعا می کنند و توسل می جویند و حاجتشان بر آورده میشود ، همین کافی است برای تأیید کردن و تشویق مردم برای رفتن به این مسجد. دیگر چه داعی دارید که تاریخ را کالبد شکافی کنید و سند و دلالت روایت حسن بن مثله را زیر ذره بین بگذارید؟ همین که این مسجد پایگاه تبلیغ و ترویج امام زمان شده ، باید آن را تقویت کنیم نه تضعیف! یا حداقل سکوت کنیم!
ضمن این کهاگر ما واقعیت را به مردم بگوییم ، یا از ما نمی پذیرند و رو در روی ما می ایستند و با ما مقابله می کنند یا عده ای می پذیرند و عده ای نمی پذیرند و در نتیجه میان مردم اختلاف و درگیری و فتنه و فساد به وجود می آید. در نتیجه ضرر کار بیشتر از نفع آن خواهد بود. و نیز ممکن است مطرح کردن این که مسجد جمکران به امر امام زمان ساخته نشده ( یا داستان حضرت رقیه در خرابه شام و...) و اینها دروغ است ، باعث شود که عده ای به همه چیز شک کنند و بگویند: پس حتماً امام حسین هم دروغ است. اگر مسجد جمکران دروغ است پس حتماً حرم حضرت معصومه هم دروغ است و ...
پس حکیمانه آن است که سکوت کنیم و وارد این خط قرمزها نشویم که هم خودمون را ساقط میکنیم هم جامعه را دچار اختلاف و تشتت میکنیم. بلکه عاقلانه آن است که از این فرصت به وجود آمده برای هدایت مردم و تبلیغ و ترویج امام زمان بهره برداری کنیم؟
جواب:
باید با مردم صادقانه مواجهه کرد و با عقل و منطق روبرو شد. وقتی سخنی منطقی و مستدل باشد ، نه کسی مقابل شما می ایستد و نه منکر واقعیات میشود. البته همیشه افرادی بوده اند که حاضر نبوده اند با سخن و راه حق کنار بیایند. ولی این دلیل نمی شود که ما به خاطر آنها دست از بیان حقایق برداریم. اگر پیامبران و مصلحان تاریخ می خواستند از چنین منطقی پیروی کنند ، هیچ حقی تبلیغ نمی شد و هیچ باطلی ابطال نمیگردید.
آیا در تاریخ نیامده است که وقتی ابراهیم فرزند رسول خدا فوت کرد ، خورشید گرفت و مردم عوام گفتند: خورشید به خاطر مرگ فرزند رسول الله سیاه پوش شد و در غم و ماتم فرو رفت! و آیا رسول خدا ؛ محمد امین صادق (ص) صادقانه با افکار عوام برخورد کرد یا با حیله و نیرنگ؟ آیا رسول خدا به آن قوم عوام نفرمود: ماه و خورشید دو آیه از آیا ت الهی هستند که با مرگ کسی نمی گیرند و با مرگ کسی باز نمی شوند؟ و بعد نماز آیات را به آنها یاد داد و همراه آنها نماز آیات خواند.
سؤال سوم:
اگر مسجد جمکران به امر امام زمان ساخته نشده و اگر امام زمان به این مکان نظر لطف ندارد ، پس چرا افرادی در آن مکان امام زمان را دیده اند و حاجت آن ها برآورده شده است؟
جواب:
اولاً: رؤیت امام زمان اختصاص به مسجد جمکران یا برخی اماکن ندارد. هر کجا دل استعداد آن را داشته باشد ، چنین تشرفی امکان تحققش انتظار میرود ؛ خواه در بیابان باشد یا در مسجد جمکران. و این ارتباطی با مسجد جمکران ندارد و دلیل بر دستور ساخت این مسجد توسط امام زمان نیست.
ثانیاً:انسان در هر مکانی که دلش بسوزد و با تضرع و زاری به درگاه خداوند دعا کند ، دعایش مستحاب میشود و لو این که کافر باشد.(چه در مسجد جمکران باشد یا جای دیگر ) و اگر دعایش واجد شرایط استجابت نباشد ، مستجاب نمی شود. (چه در مسجد جمکران باشد یا جای دیگر)
چه بسیار کسانی که به مسجد جمکران نرفتند و دعا کردند و دعایشان مستجاب شد و چه بسیار کسانی که به مسجد جمکران رفتند و دعا کردند و دعایشان مستجاب نشد.
.: Weblog Themes By Pichak :.