خبرهای رسیده از کمیسیون های مجلس شورای اسلامی حکایت از تبدیل این کمیسیون ها به کابین های تفتیش عقاید دارد.
در پی اعلام کابینه پیشنهادی دولت یازدهم، کمیسیون های مجلس شورای اسلامی، طبق وظیفه و روال، از وزرای پیشنهادی معرفی شده دعوت می کنند با حضور در مجلس، برنامه های خود برای اداره وزارتخانه ها را مطرح و به سؤالات مربوط به آن پاسخ دهند.
با این حال برخی نمایندگان، به جای نقد و بررسی برنامه های وزرا ، کمیسیون های تخصصی را تبدیل به کابین های تفتیش عقاید کرده اند و به وزرای
چند وقتیه که یه شعر با مایه های طنز اجتماعی سیاسی، از آقای کاوه جوادی تو دنیای مجازی منتشر شده؛ که متن آن را در اینجا قرار می دم. اما خداییش اگه اصل کلیپ رو خودتون ببینید و بشنوید خیلی باحال تره و معتقدم که اجرای خود شاعر، پیام های بسیار بیشتری نسبت به متن رو منتقل می کنه. البته می دونید که لینک این کلیپ توی یوتیوب فیلتره پس ... (کلیک کنید)
آشیخ حسن حرفی دارم،
اگر که گوش بدی به من
یه باغی توی پاستوره،
که مهموناش میان میرن
تموم باغ پاستورُو هشت ساله که کودش دادن
بیا و تخم گل بپاش، گل به سر وطن بزن
چشم همه به دستته، پیر و جوون و مرد و و زن
(بپا دلا رو نشکنی، خیلی خطرناکه حسن )
نگی گرونی به تو چه، نگی تورم به تو چه
نگی که هرکی رفته تو خوشه ی سوم به توچه
نگی که نرخ برق و آب و نون و گندم به تو چه
نگی که گشنه موندنِ تمام مردم به تو چه
نگی توی محل ما ارزونیه برای من
(بپا دلا رو نشکنی، خیلی خطرناکه حسن )
تو دور چهار ساله ی تو
رئیس مجلسِ مالی، رئیس جمهور پرو،
نخست وزیر سومالی، یه اسقفی تو واتیکان،
کاهن پیر نپالی، یک نفر از مجمع تشخیص کره شمالی
مُرد اگه، واسه تسلیت مادرشو بغل نزن
( بپا دلا رو نشکنی، خیلی خطرناکه حسن )
اگه یه وقت رفتی سفر، چه خارجی چه داخلی
زیادی با خودت نبر، چه همکاری، چه فامیلی
اگه یه وقت حرف میزنی چه روی مبل چه صندلی
حرفای ناجور نزنی چه از لولو چه از لیلی
به وعده هات پشت نکنی، چه با عمل چه با سخن
(بپا دلا رو نشکنی، خیلی خطرناکه حسن )
فکر نکنی همه باید صف بکشند پشت درت
فکر نکنی از صبح تا ظهر باید بشند منتظرت
فکر نکنی فرشته ها همش میان دور و برت
فکر نکنی مقدسی، هاله نبینی رو سرت
ترسیده چشما به خدا، فکر نکنی اینا خُلن
(بپا دلا رو نشکنی، خیلی خطرناکه حسن )
دیروز دادم به دست تو تمام آب و گِلمو
شوخی و جدی گفتمش همینجا حرف دلمو
تو راه مردم باشی اینجا میشنوی ایولمو
اما ازش دور نشی و سر نبری حوصلمو
خلاصه از ما گفتنه نگی کسی نگفت به من
(بپا دلا رو نشکنی، خیلی خطرناکه حسن )
«من میل ندارم رادیو هر وقت باز مى شود اسم من باشد، مدت هاست که از این جهت متنفرم، این کار غلطى است، به اندازه متعارف نسبت به همه خوب است، زیادى اش مضر است.» (صحیفه امام، ج 19، ص 362)
«من مدتهاست که وقتى مى بینم رادیو - تلویزیون را هر وقتى بازش مى کنم از من اسم مى برد، خوشم نمى آید. ما باید به مردم ارزش بدهیم... رادیو چند دفعه، تلویزیون چند دفعه، این کارها مردم را خسته مى کند هیچ محتوا هم ندارد... اول خبر که مى خواهد شروع کند عکس مرا مى گذارند، آن را بردارید، و اگر کسى از شما سؤال کرد بگویید فلانى گفته است.» (همان، ص 346)
کابینه پیشنهادی روحانی، از شخصیت های سرشناش سیاسی کشور تشکیل شده است. مدیرانی که قرار است کلید های روحانی برای بازگشایی از قفلهای کشور باشند، همگی از مدیران سالهای نه چندان دور کشور هستند. وزرایی که از حلقه بسته مدیران گذشته بوده که در دولت های قبل از دولت نهم و دهم همواره در پست های بالای مدیریتی قرار داشتند.
از این رو به نظر می رسد چیدمان کابینه روحانی بیشتر شبیه یار کشی یک تیم فوتبال باشد تا گزینشی تخصص محور . روحانی برای عمل به وعده خود مبنی بر دولت فراجناحی سعی کرد تا از همه احزاب سیاسی در کابینه خود استفاده کند. اما همانطور که پیش بینی می شد بیشترین سهم به یاران هاشمی رفسنجانی و حزب کارگزاران رسید که بررسی ساده از گرایش سیاسی کابینه معرفی شده نشان می دهد که 47% از لیست روحانی را کارگزارانی ها، 32% را اصلاح طلبان و 21% را اصوگرایان(جبهه متحدی) به خود اختصاص دادند. شایان ذکر است از مردان مورد وثوق احمدی نژاد در کابینه دهم هیچ کسی انتخاب نشده است و نقاط مثبت مورد تاکید این دولت که توسط رهبری بارها مورد تاکید قرار گرفته بود نادیده گرفته شد.
نکته دیگری که کابینه پیشنهادی روحانی را از تمامی کابینه های پیش از خود متمایز می کند میانگین سنی بالای اعضای کابینه دولت یازدهم است. میانگین سنی کابینه پیشنهادی روحانی 57 سال است در حالی که این رقم برای دولت هشتم 47 سال و برای دولت نهم و دهم 50 سال بود. این در حالی است که با توجه به شتاب بالا و حجم کار فراوان کشور به مدیران متخصص و جوان نیازمند است تا با پی گیری های مستمر و سرکشی های دایم بر روند اجرایی پروژه های کشور نظارت کنند، این کابینه پیشنهادی فاقد روح تلاش و جوانی است و همین امر می تواند سرعت شتاب کشور را کم کرده و کشور را به جای پیش بردن در وادی تلاش و کار به عرصه سیاسی بازی و آمار سازی پیش ببرد.
نکته مهم دیگر آن است که لیست پیشنهادی روحانی، بیشترین عدم تناسب بین رشته تحصیلی افراد معرفی شده با وزارت خانه های پیشنهادی آنها را نسبت به 3 دولت پیشین داشته است. 63% از کابینه روحانی تحصیلات دانشگاهی متناسب با وزارت خانه هایشان را ندارند. این در حالی است که این رقم برای دولت هشتم 56% برای دولت نهم 37% و برای دولت دهم 42% بوده است.
این عدم تناسب، خود می تواند یکی از عوامل مهم در اتخاذ تصمیمات غیرکارشناسی و بوجود آمدن مشکلات مدیریتی در پروژه های دولت آتی باشد.
به نظر می رسد دولت تدبیر و امید مورد نظر حجت الاسلام حسن روحانی، تدبیرش اتخاذ سیاست نه سیخ بسوزد و نه کباب برای ساکت کردن احزاب سیاسی کشور و امیدش برای تقسیم پستهای کلیدی برای کارگزارانی هاست! اما در این میان جای مدیران جوان و متخصص که امید به شعار های رییس جمهور بسته بودند کجاست؟
77) 20---فرقه هاى مذهبی محکوم اند خداوند در قرآن لعنت بر کسانی میفرستد که دین را فرقه فرقه کرده اند و بر علمایی که حرف غیر خدا را به خدا نسبت می دهند بر این اساس فرقه هاى مذهبی محکوم اند
[6:159] ان الذین فرقوا دینهم وکانوا شیعا لست منهم فی شیء انما امرهم الى الله ثم ینبئهم بما کانوا یفعلون
کسانی که خود را به فرقه های مختلف تقسیم می کنند، با تو نیستند. قضاوت آنها با خداست، سپس او آنها را از آنچه کرده بودند، مطلع خواهد کرد.
ولی در حال حاضر مسلمانهای فعلی به فرقه های مختلفی تقسیم شده اند و هر کس هم به فرقه خود افتخار میکند و به دانسته های خود مینازد . و تمام جر و بحث آنها راجع به مسائل تاریخی است و اختلافات تاریخی را سر لوحه مذاهب خود قرار داده اند . درحقیقت اینها دین ندارند بلکه مذهب دارند. آنچیزی که خدا برای ما فرستاده است دین است نه مذهب.هر فرقه ای بر فرقه دیگر افتخار میکند . و این درحالی است که خدا یک دین را برای ما فرستاده است نه چند دین. [,3230:31] منیبین الیه واتقوه واقیموا الصلوة ولا تکونوا من المشرکین. من الذین فرقوا دینهم وکانوا شیعا کل حزب بما لدیهم فرحون تسلیم او باشید، هیبت و حرمت او را ارج نهید، نمازها (ارتباط با خدا) را به جا آورید و- هر کاری می کنید- هرگز به دام شرک و بت پرستی نیفتید. (به بت پرستی آلوده نشوید،) مانند کسانی که دین خود را به فرقه های مختلف تقسیم می کنند؛ هر گروهی به آنچه دارد، خوشنود است. 21 --- بعد از آیات خدا به چه حدیثی ایمان دارید؟ [45:6] تلک ءایت الله نتلوها علیک بالحق فبای حدیث بعد الله وءایته یؤمنون اینها آیات خداست که ما به حقیقت بر تو می خوانیم. به کدام حدیث به غیر از خدا و آیاتش ایمان دارند؟ اما مسلمانان امروزی در جواب میگویند که به گفته های راویان احادیث ایمان داریم ؟! حتی میگویند که قرآن مشکل است و هفتاد بطن دارد و ما نمیفهمیم و به این طریق خود را خلاص کرده اند . اصول دین مسلمانان را احادیث تشکیل داده است جالب این است که حتی در قرآن به این اصول هماشاره ای نشده است ولی چون معتقدند که پیغمبر آن را گفته است آن را اصول خود قرار داده اند و یک بارهم از خود نمیپرسند که چرا اینها در قرآن نیامده است ؟ 22--- تعیین درستی و نادرستی حدیث کاری بس دشوار است که معیاری جز تعبیرات شخصی ندارد. بیشتر این احادیث سینه به سینه دهن بدهن نقل شده و چه بسا امکان دارد به اصطلاح یک کلاغ چهل کلاغ شده باشد.
- اکثر احادیث تحت تاثیر مسائل کلامی (معتزله - اشاعره – شیعه)و مسائل سیاسی (بنی عباس - علویان - امویان و ...)و علم ارسطویی قرار گرفته اند.
23--- معنای نماز را تغییر داده اند . چهار شعار دینی(نماز-زکات - روزه - حج ) از ابراهیم به محمد رسیده است و محمد در این مورد پیرو ابراهیم است. [16:123] ثم اوحینا الیک ان اتبع ملة ابرهیم حنیفا وما کان من المشرکین سپس ما به تو (محمد) وحی کردیم که از دین ابراهیم پیروی کن، یکتاپرستی؛ او هرگز مشرک نبود. [19:59] فخلف من بعدهم خلف اضاعوا الصلوة واتبعوا الشهوت فسوف یلقون غیا پس از آنها، او نسل هایی را جایگزین آنان کرد که نمازها را ضایع کردند و از شهوات خود پیروی نمودند. آنها از نتایج آن رنج خواهند برد. [22:77] یایها الذین ءامنوا ارکعوا واسجدوا واعبدوا ربکم وافعلوا الخیر لعلکم تفلحون ای کسانی که ایمان دارید، به رکوع روید، سجده کنید، پروردگارتان را بپرستید و اعمال پرهیزکارانه انجام دهید، باشد که موفق شوید. نماز سیستم مشخص است که طی(قیام و سجود و رکوع ) انجام میشود قرآن تعلیم مى دهد که ابراهیم بدون شک بنیان گذار اسلام به روش امروزى است. به این ترتیب، ابراهیم براى زندگى روزمره ما مسلمانان چه چیز بر جاى گذاشته است
قرآن تعلیم مى دهد که تمام شعائر دین اسلام (نماز، انفاق واجب زکات، روزه و حج) از طریق ابراهیم نسل به نسل به ما رسیده است.
بنابراین، اسلام در شکل نهایى طبق عرف کنونى، بر دو پایه استوار است:
(1) قرآن: آنچه که از طریق محمد به ما رسیده و
(2) مناسک مذهبى: آنچه که از طریق ابراهیم به ما رسیده است .
تمام مناسک مذهبى اسلام قبل از محمد وجود داشته است .تنها ماموریت محمد تحویل دادن قرآن بود
ابراهیم اولین گیرنده اسم اسلام بود و اولین کسى بود که کلمه "اسلام" را استفاده کرد. (2:131)درحالى که تنها ماموریت محمد تحویل دادن قرآن بود، تمام مناسک مذهبى از طریق ابراهیم آمد.
و قالوا کونوا هودا أو نصارى تهتدوا قل بل مله ابراهیم حنیفا و ما کان من المشرکین (135)
135- آنها گفتند، "باید یهودى یا مسیحى باشید تا هدایت شوید." بگو، "ما از دین ابراهیم پیروى مى کنیم- یکتا برستى - او هرگز مشرک نبود."(2:135)
ما کان ابراهیم یهودیا و لا نصرانیا و لکن کان حنیفا مسلما و ما کان من المشرکین (67) ان أولى الناس بابراهیم للذین اتبعوه و هذا النب و الذین آمنوا و الله ول المؤمنین (68)
67 - ابراهیم نه یهودى بود، و نه مسیحى ؛ او یکتابرستى تسلیم شده بود. او هرگز مشرک نبود. 68 - افرادى بیشتر از همه شایستگى ابراهیم را دارند که پیرو او و این پیامبر و کسانى که ایمان دارند هستند. خدا مولا و سرور مؤمنان است.(3:68)بنابراین، اسلام بر اساس دو چیز است:
(1) قرآن: از طریق محمد(2) مناسک مذهبى: از طریق ابراهیم
دعاى ارتباطى(نمازى) را که مخالفان محمد مى خواندند
تمام جوامع عرب قبل و بعد از زمان محمد پیرو دین ابراهیم بودند. از این قرار، ابو لهب، ابو جهل و مشرکین قریش نمازهاى پنج گانه را مانند ما انجام مى دادند، با استثناء فاتحه ابراهیمى بجاى فاتحه قرآنى.
و ما کان الله لیعذبهم و أنت فیهم و ما کان الله معذبهم و هم یستغفرون (33)و ما لهم ألا یعذبهم الله و هم یصدون عن المسجد الحرام و ما کانوا أولیاءه ان أولیاؤه الا المتقون و لکن أکثرهم لا یعلمون (34)و ما کان صلاتهم عند البیت الا مکاء و تصدیه فذوقوا العذاب بما کنتم تکفرون (35)
33- بهر جهت، خدا آنها را تنبیه نمى کند تا زمانیکه تو در میان آنها هستى ؛ خدا آنها را تنبیه نمى کند تا زمانیکه آنها در طلب آمرزش اند. 34 - آیا آنها مستحق عذاب خدا نیستند که دیگران را از مسجدالحرام باز داشتند، با اینکه متولى آن نیستند متولیان واقعى آن پرهیزکارانند، اما بیشتر آنها نمى دانند. 35 - دعاى ارتباطى (نماز) آنان نزد زیارتگاه (کعبه) تمسخرى بیش نبود و وسیله اى بود که مردم را باز دارند. (جمعیت را بیرون کنند) بنابراین، بجهت کفر خود عذاب رابچشید.(8:35)
اوقات نمازهای پنجگانه و تمام کلماتی که در نماز باید گفته شود در قرآن آمده است. بعضی ها میگویند که تعداد رکعتهای نماز در قرآن نیامده است و به همین جهت خود را محتاج حدیث معرفی میکنند. و به این طریق خود را فریب میدهند و خود را وارد وادی شیطان میکنند. اما خواست خدا بالاتر از خواست شیطان است و آنها نمیدانند که اتفاقا حتی یک حدیث در مورد تعداد رکعتهای نماز موجود نیست.جالب این است که چیز قابل توجهی در مورد نماز در کتابهای حدیثشان نیامده است. تمام انبارهای حدیثشان را زیر و رو کنید طریقه انجام نماز را نمی یابید. 24--- مساجدی که برضد خدا و رسول عمل می کنند [9:107] والذین اتخذوا مسجدا ضرارا وکفرا وتفریقا بین المؤمنین وارصادا لمن حارب الله ورسوله من قبل ولیحلفن ان اردنا الا الحسنى والله یشهد انهم لکذبون
[9:107] کسانی هستند که از مسجد برای کفر سوء استفاده می کنند، مؤمنان را فرقه فرقه می کنند و برای مخالفان خدا و رسولش راحتی فراهم می نمایند. آنها قاطعانه سوگند می خورند: "نیت ما خیر است!" خدا شهادت می دهد که آنها دروغگو هستند.
حضور همه گرایشهای سیاسی در کابینه روحانی
شعار برجسته و تاکید همیشگی رییس جمهور بر تشکیل دولت فراجناحی بسیاری از نظرها را به اولین چیدمان تیم دولت معطوف کرده تا عینیت این شعار در عمل دیده شود . از میان گزینههای 18 گانه کابینه پیشنهادی، افراد معرفی شده برای وزارتخانههای کلیدی دفاع ، کشور و اطلاعات نشان میدهد که آنها به جبهه اصولگرایان معتدل تعلق دارند به گونهای که حجتالاسلام علوی (اطلاعات) عضو شورای مرکزی جبهه ایستادگی ایران اسلامی از تشکلهای اصولگرای نزدیک به محسن رضایی، عبدالرضا رحمانی فضلی (کشور) از نزدیکان علی لاریجانی و حسین دهقان(دفاع) از شخصیتهای اصولگرایی هستند که برای این پستها معرفی شدهاند ، ضمن اینکه قبول پیشنهاد رییس قوه قضاییه برای سپردن تصدی وزارت دادگستری به مصطفی پورمحمدی عضو ارشد و اصولگرای جامعه روحانیت مبارز تهران نیز که خود از کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری این دوره بود دلیل دیگری بر حضور اصولگرایان در دولت یازدهم است ، اتفاقی که در دولتهای خاتمی و احمدینژاد در استفاده از نیروهای جناح مقابل شاهد آن نبودیم؛ همچنین به گزارش مهر و ایسنا ،محمود حجتی ( جهاد کشاورزی) گرایش اصلاحطلب ، نعمتزاده ( صنعت و تجارت) اعتدالگرا - عضو حزب اعتدال و توسعه ،سلطانیفر (ورزش و جوانان) اصلاحطلب - عضو حزب اعتماد ملی، نجفی (آموزش و پرورش) اصلاحطلب - عضو حزب کارگزاران سازندگی، ربیعی (کار و امور اجتماعی) اصلاحطلب ، ظریف (وزارت خارجه) مستقل نزدیک به اصلاحطلبان، واعظی (وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات) اعتدالگرا - نزدیک به حزب اعتدال و توسعه، عباس آخوندی (وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی) اعتدالگرا ،سیدحسن هاشمی (وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) اصلاحطلب، علی طیبنیا (وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی) اصلاح طلب، جعفر میلیمنفرد (وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری) اصلاحطلب، علی جنتی (وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی) اعتدالگرا نزدیک به هاشمی رفسنجانی، بیژن زنگنه (وزیر پیشنهادی نفت) اصلاحطلب - عضو حزب کارگزاران سازندگی، حمید چیتچیان(وزیر پیشنهادی نیرو) مستقل
از نکات جالب این لیست حضور حجتالاسلام علوی به عنوان پیشنهاد برای وزارت اطلاعات است . این در حالی است که وی با وجود عضویت در مجلس خبرگان رهبری برای انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی رد صلاحیت شد . همچنین علوی در صورت کسب اعتماد نمایندگان برای تصدی وزارت اطلاعات، اولین مجتهد سیدی خواهد بود که در تاریخ تشکیل این وزارت خانه وزیر میشود
عنصر تجربه و سابقه خدمت
نگاهی به لیست گزینههای وی نشان میدهد از میان وزرای پیشنهادی بیژن زنگنه با سابقه 20 سال حضور در دولت دوم میرحسین موسوی (جهاد) ، دو دولت هاشمی رفسنجانی (نیرو) و دو دولت سید محمد خاتمی (نفت) با سابقهترین وزیر بوده که احتمالا با توجه به واکنشهای اولیه چالشهای جدی برای کسب رای اعتماد را هم خواهد داشت و پس از وی محمدعلی نجفی با سابقه حضور در دولت شهید باهنر ( علوم )، دولت دوم موسوی (علوم) و دو دولت هاشمی( آموزش و پرورش ) قرار دارد، همچنین از سایر گزینههایی که سابقه وزارت دارند میتوان به محمدرضا نعمتزاده با حضور در دولت رجایی (کار) و دو دولت هاشمی رفسنجانی (صنایع )، محمود حجتی (وزیر راه دولت اول خاتمی و وزیر جهاد و کشاورزی دولت دوم وی )، آخوندی (وزیر مسکن دولت دوم هاشمی) و پورمحمدی (وزیر کشور دولت اول احمدینژاد) اشاره کرد. همچنین در میان سایر گزینههای پیشنهادی ، حسین دهقان سابقه معاونت رییس جمهور و رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در دولتهای خاتمی و احمدینژاد را دارد و سایر گزینهها (11نفر) نیز پستی در سطح وزارت یا معاونت رییس جمهور را تاکنون تجربه نکردهاند.
وکیل مدافع سیدحسین موسویان گفت که پرونده شکایت موکلش از فاطمه رجبی به اتهام
افترا و نشر اکاذیب به علت اظهار ندامت متهمه در دادگاه و گذشت شاکی، مختومه شده است.
سیدمحمود علیزاده طباطبایی در گفتوگو با ایسنا در این رابطه اظهار کرد:
به دنبال اظهارات کذب و خلاف واقع، خانم فاطمه رجبی نسبت به موکل آقای
دکتر سیدحسین موسویان در سال 1387 و متهم کردن موکل به جاسوسی در
رسانههای عمومی، شکایتی مبنی بر افترا و نشر اکاذیب از خانم فاطمه رجبی
به دادسرای عمومی و انقلاب تهران تقدیم شد.
وی افزود: بعد از گذشت پنج سال بالاخره شعبه نهم دادسرای فرهنگ و رسانه
قرار مجرمیت صادر کرد و کیفرخواست خانم فاطمه رجبی به اتهام افترا و نشر
اکاذیب به شعبه 1057 دادگاه عمومی جزایی تهران ارسال شد.
علیزاده طباطبایی اظهار کرد: جلسه رسیدگی به این پرونده با حضور خانم
فاطمه رجبی به عنوان متهم و آقای دکتر الهام به عنوان وکیل و همسر وی،
اینجانب و آقای هوشنگ پوربابایی به عنوان وکلای سیدحسین موسویان برگزار شد.
وی گفت: در جلسه رسیدگی به دنبال پذیرش اشتباه و اظهار ندامت خانم فاطمه
رجبی و درخواست گذشت وی، وکلا با هماهنگی دکتر موسویان از شکایت گذشت
کرده و خواستار مختومه شدن پرونده شدند.
آقایان که دم از عدالت علوی می زنند، چرا بعداز 5 سال به این پرونده رسیدگی کردند؟ البته
جای شکرش باقی است که به نتیجه رسید، والا پرونده هایی از این دست بسیار زیاد است که
با گذشت سالها هنوز به جایی نرسیده!
این مجموعه تصاویر به درخواست برادر ارجمند جناب آقای عباسی انتخاب شده است؛ تا یادمان نرود که خدا فقط خدای آدمهای با ظاهر مذهبی نیست.
بهشت زهرا
زندان رجایی شهر
زندان بندر عباس
مصلای تهران
خانه هنرمندان
آزاد
.: Weblog Themes By Pichak :.