مسأله معیشت قطعاً در اولویّت اوّل است. معیشت که نبود، دین هم نیست؛ اخلاق هم نیست؛ حفظ عصمت و عفت هم نیست؛ امید هم نیست. کسى را که به موقعیتى دست پیدا کرده، به خاطر این که براى رفع نابسامانى و فقر، تلاش و مجاهدت کند و شب و روزِ خودش را صرف نماید، ملامت نخواهند کرد. اولویّتها را پیدا کنید. مسائل اساسى جامعه اینهاست. (کلیک کنید)
اولویّتها را در نظر بگیرید. امروز در بعضى از گفتهها و اظهارات، راجع به شأن و شخصیّت و شرف و کرامت انسان در جامعه حرف زده مىشود. این بلاشک از اصول اسلامى است؛ اما کدام نقض کرامت انسانى بالاتر از این که انسانى، رئیس عائلهاى، پدر خانوادهاى، در جامعهاى که در آن همهچیز هم هست، نتواند اوّلیات زندگى فرزندان خودش را تأمین کند؟! کدام تحقیر از این بالاتر است؟! کدام نقض شخصیّت و شرف و کرامت انسانى از این بالاتر است؟! صبح تا شب کار کند، آخرش به من یا به شما یا به آن مسؤول دیگر نامه بنویسد که من دو ماه است به خانهام گوشت نبردهام! (کلیک کنید)
دشمن این انقلاب، دشمن این نظام، بُرندهترین حربهاى که در اختیار خواهد داشت، فقر و گرفتارى اقتصادى مردم است. ... اولویّت اوّل این است که شکم مردم را سیر کنید. مىشود نشست و حرفهاى روشنفکرى زد: اگر فلانطور نشود، فلانطور نخواهد شد؛ اگر چنین نشود، چنان نخواهد شد؛ اما باید دید واقعیت چیست. (کلیک کنید)
گزینش باید گزینش هوشمندانه، عالمانه و دقیق باشد. اینها جزو وظایف حتمى است. آن کسى را که شما سرِ کار مىآورید، آن کسى را که شما به او اعتراض مىکنید، آن کسى را که شما از او سؤال مىکنید، آن کسى را که شما استیضاح مىکنید، یک مسؤول در نظام اسلامى است که قدرت و توانایى و امکانات خود را از شما دارد. در این که این توانایى را به چه کسى بدهید، چگونه تصمیمگیرى کنید، چگونه تشخیص بدهید، بایستى دقیق، هوشمندانه و بدون ملاحظه این و آن عمل کنید. (کلیک کنید)
پ.ن: فکر می کنم کسانی که اندکی تدبیر و اعتدال داشته و از تحول نمی هراسند، اقتضای متفاوت شرایط اجتماعی را درک می کنند، و میان این سخنان رهبر انقلاب، با سخنان بنیان گذار انقلاب اسلامی که در مطلب پیشین آمده تناقضی نمی بینند، زیرا هرکدام در شرایط خاص اجتماعی خود بیان شده، همان گونه که مشی اقتصادی امام علی و امام صادق در شرایط مختلف، متفاوت بوده است. آیتالله خامنهای، امسال (1392) در مراسم سالگرد امام و در حرم امام، به ملت ایران اسلامی و نامزدها توصیه کرد: «اگر ملت مقتدر باشد، توانا باشد، نیاز خود را کم کند، مشکلات خود را برطرف کند که امروز مسأله اقتصاد مسألهی اصلی است، بتواند اقتصاد خود را روبهراه کند، دشمن در مقابلهی ملت ایران بیدفاع خواهد ماند». این توصیه در شرایطی صورت میگیرد که مسأله اقتصاد و معضلات آن به مسأله نخست جامعه ما تبدیل شده و در عین حال هم ابعاد بیرونی و هم ابعاد درونی و مدیریتی بر آن حاکم است. رهبر انقلاب با تاکید بر این مسأله، راه بیدفاع کردن دشمن را پیروزی و برتری در مسأله اقتصادی و گشایش در معیشت مردم میشمارند. این به وضوح آشکار میکند که با سامان دادن اقتصاد مسأله مقاومت در برابر دشمنان اسلام و ایران نیز تحقق خواهد یافت و اینها دو عنصر از هم جدا نیستند. لذا امروز نباید مقاومت را خارج از چارچوب اقتصادی مطرح کرد بلکه با تسریع در امر بهبود اقتصادی کشور، میتوان مقاومت را نیز در پی گرفت و دشمن را بیدفاع نمود. بنابراین داعیه مقاومت تنها و بیپشتوانه اقتصادی در دنیای کنونی و شرایط فعلی امری باطل خواهد بود که در حد شعار باقی میماند. از این رو میتوان با قاطعیت گفت که ساماندادن اقتصاد کشور، ثباتبخشی به آن و رو به رشد قرار دادن معیشت مردم، اولویت نخست ملت و پشتوانه مقاومتی کشور هم خواهد بود.
پی ربط 1: آقای مصباح یزدی در 21 خرداد 1392 در همایش بانوان ولایت مدار حامی جلیلی گفته است: اسلام چیزی است که انسان را با خدا مربوط میکند و اگر این اصل را فراموش کنیم و دم از گرانی، تورم، اصالت زندگی و زنده باد زندگی بزنیم لحظهای است که میبازیم و فرقی نمیکند حتی اگر ما یا بنده این حرف را بزنم با تیشه ریشه انقلاب را خرد میکنیم. (کلیک کنید)
پی ربط 2: دکتر ولایتی، مشاور عالی رهبر انقلاب در امور بین الملل گفت: مقاومت مدبرانه صرفا «نه گفتن» نیست بلکه باید برای این بن بست و رفع تحریمها کاری کرد (کلیک کنید). او همچنین با بیان اینکه همواره از افراط و تفریط آسیب دیدهایم، گفت: در بحث روابط خارجی، دیپلماسی فقط "نه" گفتن نیست بلکه باید راه و زبان آن را بیاموزیم (کلیک کنید).
پی ربط 3: دکتر حسن روحانی، نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی: گفتمان «عقلانیت و اعتدال و اصلاحات»، بیمبالاتی نسبت به حق و باطل نیست و در حقانیت و توان ملت ایران برای شکستن بنبستها، نهتنها "تردید" ندارد بلکه بدنبال "تدبیر" است تا مانع بنبستهای خودساخته و دشمنساز بر سر راه پیشرفت عدالت محور شود.
والعاقبة للمتقین
.: Weblog Themes By Pichak :.