سفارش تبلیغ
صبا ویژن

   ...گفت: "عده ای از جمله معروف امام(ره) مبنی بر اینکه «میزان، حال فعلی افراد است» سوءاستفاده می کنند، چرا که منظور امام خمینی(ره) افرادی بوده است که سابقه و گذشته بدی داشتند و در حال حاضر توبه کرده و به مسیر صحیح بازگشته اند".
   این جمله را چه کسی گفته بماند.. ولی تفسیر ایشان از این جمله تاریخی امام واقعاً جای تعجب دارد چراکه با توجه به جملات قبل کاملاً مشخص است که منظور حضرت امام(ره) کسانی بوده که خود را به نظام متصل و سوء استفاده نموده اند:

   "من‌ در طول‌ مدت‌ نهضت‌ و انقلاب‌ به‌ واسطه‌ سالوسی‌ و اسلام‌ نمایی‌ بعضی‌ افراد ذکری‌ از آنان‌ کرده‌ و تمجیدی‌ نموده‌ام‌، که‌ بعد فهمیدم‌ از دغلبازی‌ آنان‌ اغفال‌ شده‌ام‌. آن‌ تمجیدها در حالی‌ بود که‌ خود را به‌ جمهوری‌ اسلامی‌ متعهد و وفادار می‌نمایاندند، و نباید از آن‌ مسائل‌ سو ء استفاده‌ شود. و میزان‌ در هر کس‌ حال‌ فعلی‌ او است"‌.

    البته حالا کاری با صحت و سقم و نیت و تفسیر جمله ای آقا نداریم. بر فرض اینکه حضرت امام(ره) این جمله را نفرموده باشند آیا عقل حکم نمی کند که ملاک قضاوت در مورد رفتار، موضع گیری ها و .. انسان ها چه آن فرد از مسیر راست منحرف شده باشد چه به راه راست رفته باشد حال فعلی فرد باشد. آیا در این مورد مثال های تاریخی فراوان از صدر تا کنون و حتی در خود حکومت جمهوری اسلامی و در زمان امام خمینی(ره) وجود ندارد؟ البته قائدتاً خانواده و دفتر تنظیم ونشر آثار ایشان در مورد این صحبت ها موضع گیری های قاطعانه انجام خواهند داد که مسبوق به سابقه نیز هست ولی به عنوان یک فرد عادی آیا نباید این سؤال برای ما پیش بیاید که چرا عده ای که حالا به دلایل مقتضیات تاریخی و ... در جریان انقلاب اسلامی به منصبی نائل شده اند نباید مورد نقد قرار گرفته و یا به دلیل لغزش از مسیر انقلاب خارج شوند تا نیروهای دلسوزتر برای انقلاب و نظام اسلامی جایگزین آنها شوند؟  آیا نظام سازی که منظور نظر رهبری معظم انقلاب(مدظله) است با نیروهای جدید و سرحال و باانگیزه سیاسی قابل اجرا نیست و یا بالعکس لزوم رسیدن به آن، جایگزینی نیروهای معتقد به اسلام و نظام اسلامی می باشد. البته منظور نگارنده قطعاً حذف نیروهای قدیمی و کهنه کار و باتجربه نیست که صدالبته کاری خلاف قاعده است ولی تعصب بیجا و دفاع بیجا بر روی نیروهایی که وزنه هایی معکوس، سربازانی سرکش، ریشه هایی مصنوعی و تئوریسین هایی مقلدند و کارایی خود را در نظام مردم سالاری دینی و نوپای ما از دست داده اند و یا وجودشان تنها مانع از پیشرفت نظام و رسیدن به آرمان ها و ارزش ها آن می باشد کاری بس اشتباه تر و بیهوده تر است.
در نظام اسلامی ما ملاک صحت و درستی عمل و قول افراد سابقه و جایگاه فعلی و گذشته آنها نیست.. در نظام اسلامی ما حرکت ها و مبانی حکومتی ما را تئوریسین های غربی و مقلدین داخلیشان تعریف نمی کنند.. در نظام نوپای اسلامی ما میزان و اعتبار افراد و نوع و سمت و سوی حرکت را دستورات دین ما و تئوریسین های دینی ما از صدر اسلام تا کنون تعریف می کنند.. والسلام.




تاریخ : شنبه 90/7/30 | 7:26 عصر | نویسنده : علی رضائی | نظر