***مطلبی در اینستاگرام برای سردار سلیمانی گذاشته بودم، همزمان
با اخراج و پایان داعش در سوریه و عراق که اینطور حذف کرده اند.
پ ن: رهبری معظم انقلاب در جمع شرکت کنندگان مسابقات قرآن 98/01/26:
**بدانید که آنچه امروز دشمنان علیه جمهوری اسلامی به یک صورت، و علیه امّت اسلامی به یک صورت انجام می دهند،
نَفَس های آخرِ دشمنی دشمن نسبت به جمهوری اسلامی است. هر چه آنها سختتر بگیرند، ارادهی ما قویتر خواهد شد.
احمدینژاد در یکسال پیش از انتخابات 88 در پاسخ به نسبت ادعای ارتباط دولت با امام زمان نوشت: آیا اگر صاحب اصلی انقلاب را حضرت ولی عصر می دانست، قصد خرافه پردازی یا عوام فریبی و سلب تکلیف از خود را داشت؟!
حجت الاسلام رسول منتجبنیا، قائم مقام حزب «اعتماد ملی» (به دبیرکلی مهدی کروبی)، در یادداشتی با عنوان «چند سوال از رئیس جمهور» در روزنامه اعتماد ملی در تاریخ 11 تیر 87، درباره اعتقادات احمدی نژاد درباره امام زمان (ع) نوشت:
«در سال اول ریاستجمهوری آقای احمدینژاد، با دو واسطه نقل شد که ایشان در سفر استانی به سیستان و بلوچستان و در پاسخ به اعتراض یکی از معاونین که اعتبارات کشور محدود است و چرا این همه وعدههای دهها میلیارد تومانی به هر شهر داده میشود، گفته است: نگران نباشید؛ دو سال دیگر امام زمان (عج) ظهور میکند و همه مشکلات را حل میکند!… نمایندهای از شورای اسلامی، نقل میکرد روزی در ملاقات رئیسجمهور با مقام معظم رهبری ایشان نسبت به اظهاراتش و وعده ظهور حضرت در دو سال دیگر مورد اعتراض شدید رهبری واقع شد و در جواب گفت: «کسانی که با ایشان در تماس هستند، گفتهاند» و پس از خروج از دفتر رهبری، اظهار کرده است: «ایشان تصور میکند من رئیسجمهور او هستم، من رئیسجمهور امام زمان(عج) میباشم!»… بین خواص شایع است که گاهی سر سفره خوراک، یک بشقاب و قاشق و چنگال را در جای خالی کنار گذاشته و اظهار میکنند این برای آقا امام زمان است…
ماجرای طرح مکتب ایران و انتقادات از آن
مکتب جنجال- مکتب ایران
احمدینژاد در واکنش به انتقادات از ایده مکتب ایران گفت: متأسفانه عدهای به دنبال آن هستند که هر چیزی را به موضوع دعوا و تنش تبدیل کنند و در چنین فضایی دشمنان و تحریم غیرقانونی آنان به مسائل دست دوم و دست چندم تبدیل میشود در حالی که توطئه دشمنان تمام نشده است و امروز مسئولیت اول ما ساختن ایران و ایستادن در برابر زورگویی است.
بدون روتوش/ سخنان احمدینژاد و مشایی پیرامون مکتب ایران، تجلیل از ایران، کوروش هخامنشی و فردوسی انتقادات زیادی را از سوی اصولگرایانی برانگیخت که این اظهارات را تقابل با اسلام، گفتمان انقلاب اسلامی و ولایتفقیه میدانستند. اما آیا به واقع چنین بود؟
مشروح این گزارش را از اینجا بخوانید.
آغاز ماجرا؛ مکتب ایران
اسفندیار رحیممشایی، رئیس وقت دفتر رئیس جمهور، در اختتامیه همایش ایرانیان مقیم خارج از کشور، در 13 مرداد 89، سخنانی بر زبان راند که سرآغاز انتقادات جدید از وی، احمدینژاد و دولت شد. [1] وی گفت:
«مکتب اسلام دریافتهای متنوعی از آن وجود دارد… دریافت ناب از حقیقت ایمان و وحقیقت توحید وحقیقت اسلام مکتب ایران است. باید از این پس ما مکتب ایران را به دنیا معرفی کنیم.»
پس از این سخنان، بسیاری از شخصیتهای سیاسی با انتقاد از سخنان مشایی آن را تقابل با اسلام و انقلاب و ولایت فقیه دانستند.
مشایی در پاسخ به انتقادات، مکتب ایران را همان اسلام ناب امام خمینی دانست[2] و از «برخورد سطحی، چکشی و غیرعادلانه از سوی برخی اندیشمندان و فعالان حوزه دین» ابراز تأسف کرد.[3] وی بسیاری از مسائل طرح شده را بینسبت با سخنان خود دانست و گفت که منتقدان سخنان وی را مستقیما نخوانده اند و نفهمیده اند.[4]
احمدینژاد: مکتب ایران ناسیونالیسم نیست
احمدینژاد نیز گفت که «عشق به ایران زمین» به معنای «ملیگرایی و ناسیونالیسم» نیست و ملیگراها دروغ میگفتند و با دشمن همراه شدند. وی گفت:
«امروز ایران یک جغرافیا، ملیت و قوم و قبیله نیست بلکه یک راه و مکتب است. ایران یعنی عدالت، خداپرستی، آزادی و راه نجات.»[5]
رئیس جمهور تأکید کرد که «من هم گفته ام ایران یک مکتب است، یک فرهنگ متعالی و فراتر از جغرافیا و نژاد». احمدینژاد این مسأله را موضوعی فرعی دانست و گفت:
«متأسفانه عدهای به دنبال آن هستند که هر چیزی را به موضوع دعوا و تنش تبدیل کنند و در چنین فضایی دشمنان و تحریم غیرقانونی آنان به مسائل دست دوم و دست چندم تبدیل میشود در حالی که توطئه دشمنان تمام نشده است و امروز مسئولیت اول ما ساختن ایران و ایستادن در برابر زورگویی است.» [6]
چفیه بر گردن کوروش هخامنشی
ورود منشور کوروش به ایران نیزانتقادات را شدیدتر کرد. 19 شهریورماه 89، منشور کوروش (استوانه باستانی مشهور به اولین متن حقوق بشر در جهان) به ایران آمد.[7] احمدینژاد در مراسم افتتاحیه نمایشگاه این اثر باستانی به گردن کوروش و کاوهی آهنگر نمادین «چفیه» انداخت.[8]
ادامه مطلب...
.: Weblog Themes By Pichak :.