• وبلاگ : کميل
  • يادداشت : سوز رقيه...
  • نظرات : 0 خصوصي ، 5 عمومي
  • ساعت دماسنج

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    علي آقا سلام!
    ادعاي شما مبني بر تأييد شيخ صدوق برايم اعجاب آور بود. چگونه داستاني که اساساً از قرن ششم و بلکه هفتم هجري در کتب مقاتل ما راه يافته(اولين بار در کتاب کامل بهائي تأليف طبري نامي آمده است) ، ميتواند مورد تأييد شيخ صدوق که در 381 هجري از دنيا رفته ، باشد؟! و چگونه با ضرس قاطع ميگوئيد هيچکدام از مورخانِ حادثه عاشورا آن را رد نکرده اند؟ زيرا تا قبل از قرن هفتم که اين داستان در مقاتل راه يافته است ، اصلاً بحثي از دختري سه ساله با آن کيفيت و ماجرا نبوده که بخواهند آن را رد کنند. عجيب است که پا جاي پاي مداحان گذاشته ايد. از شما بعيد بود!
    و اما داستان کرامت و شفا مربوط به اعتقاد و باور است. چنان که اگر شما به هيچکس هم متوسل نشويد و صرفاً از خود خدا هم بخواهيد ، چه بسا مشمول همين کرامات و شفاها بشويد. عالَم عوام عالَم عجيبي است!
    پاسخ

    با سلام ويژه خدمت جناب عباسي عزيز!1- منظور بنده از رد نكردن رد قاطع است و اينكه شبهاتي در اين قضيه وجود دارد.2- واقعه كربلا در سال 61هجري بوده و امكان اينكه حضرات اهل بيت عليهم السلام روايتي از آن نقل كرده باشند را هم بايد محتمل دانست.3- شيخ عباس قمي، در کتاب «نفس المهموم» که در رابطه با وقايع کربلا است و نيز در «منتهي الآمال» که بخش مهمي را به وقايع کربلا اختصاص داده‌است، مي‌گويد: «من در هيچ سند معتبري راجع به حضرت رقيه چيزي نديدم. اما چون شيخ صدوق آن را نقل کرده‌است از قول وي آن را نقل مي‌کنم»4- بحث كرامت ديدن از خدا كه مسئله معمولي است.. بارگاهي به نام حضرت رقيه سلام الله عليها بنا شده عده اي عوام! به آنجا مي روند و از اين خانم تقاضايي مي كنند و حاجت مي گيرند.. اين يعني چه؟!.. با عرض پوزش از اضافه گويي بنده...مويد باشيد