• وبلاگ : کميل
  • يادداشت : حبس و توقيف
  • نظرات : 0 خصوصي ، 6 عمومي
  • mp3 player شوکر

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + علي 
    باسلام و ممنون از مطلب شما...
    من اون ماده اي که مي گويد "حيثيت افراد مورد تعرض قرار نگيرد مگر به اذن قانون" را متوجه نشدم... مگر مي شود حيثيت و آبروي کسي را به اذن هر چيز و کسي برد؟!!
    البته اين سوال در ذهنم بود تا ديشب برنامه پايش متهم آفتابه به گردن را در "سيماي خودمان" ديدم و توجيه فرمانده آگاهي کشور که: بله مي شود و اين قانوني است!!
    و البته قبل تر بيشتر تعجب کردم آنجا که گفتند دادگاه بابک زنجاني آغاز شده!!.. گفتم من که فکر مي کردم در اين يکي دوساله اون جرمش هم محرز شده است که اينگونه به لَجَنابه کشيدندش و عرضش را بردند... يا بقيه... نگو در نظام دموکراسي (شايد هم فقط در کشور ما) اين رسم است که يک دادگاه محکوم به بي حيثيتي ابتدا رسانه ها و روزنامه ها براي تو تشکيل مي دهند بعد بايد در پيشگاه عدل دادگاه اصلي حاضر شوي!! تازه مابين اينها هم کنايه ها و يک کلاغ چهل کلاغ هاي مردم را هم تحمل کني و خانواده و خودش و فرزندانت هم مستفيض شوند... مگر اينکه مانند مرحوم کردان تحملت کم باشد و پوستت کلفت نشده باشد... راستي من هنوز اون ماده اي که مي گويد "حيثيت افراد مورد تعرض قرار نگيرد مگر به اذن قانون" را متوجه نشدم...مويد باشيد
    پاسخ

    سلام و سپاس از يادداشت شما. و اما در پاسخ به پرسش مطروحه: وقتي يک قاضي حکم به شلاق، زندان، اعدام، جريمه، انفصال از خدمت و يا... صادر مي نمايد و اين احکام به مجرم اعلام و خانواده و اقوام و دوستانش نيز از آن آگاه مي شوند و يا در جرايم بزرگ، موضوع از سوي جرايد به اطلاع همه مي رسد؛ در حقيقت حيثيت، جان، مال و... مجرم مورد تعرض قانوني قرار مي گيرد. اين که قبل و بعد از محاکمه و صدور رأي چه اتفاقاتي رخ مي دهد به شخصيت، تربيت خانوادگي، تربيت اجتماعي، تقوا، قانونمداري و... مردم، مسؤولان و رسانه ها بستگي دارد. ضمناً پديده هايي که شما به دمکراسي منتسب فرموديد، نه در کشور ما بلکه در کشورهايي ديده مي شود که از اشخاص و ارگان هاي قانونگريز، فراقانوني و دمکراسي فرمايشي رنج مي برند.