سلام بر آقاي حسيني
الف ـ بازگويي روي دادها و بيان اطلاعاتي که نسل جوان امروز را با حال و هواي سال هاي پر التهاب اول انقلاب آشنا کند، ضروري است، اما همه مطالب در قالب وبلاگ نمي کنجد که شما ادعا کرديد چرا... سر نخ ها اينجا مطرح مي شود و ادامه آن با مطالعه خود جوانان و علاقه مندان، در اين زمينه هم چندين جلد کتاب از طرف طيف هاي مختلف کشور منتشر شده که مي توانند مراجعه کنند.
ب ـ مي داني که بنده در اين زمينه در راستاي رشته تحصيلي و تخصص کاري خودم اظهار نظر مي کنم. پس:
1 ـ جريان مذاکره با آمريکا و... (مک فارلين) چندين ماه جريان داشت و مربوط به کل نظام بود و با اطلاع امام (مثل الآن که فقط مربوط به دولت نيست بلکه...) البته سفر مک فارلين در 7 خرداد 65 بود و افشاي آن در 13 آبان 65 به دستور امام توسط هاشمي صورت گرفت.
2 ـ هاشمي رئيس مجلس بود، ولي با دستور و موافقت امام به نوعي مسئول حل و فصل اين قضيه، اين 8 نماينده هم علي رغم اطلاع از وضعيت اين مسائل به دلايلي ول کن قضيه نبودند و به اصطلاح مي خواستند جريان را قانوني از طريق مجلس پيگيري نمايند، قانوناً هم مسئول اين مسائل وزير خارجه بود و در جريان همه کارها! حال اين نماينده ها از چه کسي سؤال کنند؟ قطعاً وزير خارجه! در ضمن کاري نکرده چيه؟ چندين ماه مذاکره صورت گرفته بود و طرف يک هو وارد ايران نشده بود.
3 ـ اتفاقاً بر عکس ادعاي شما آن 8 نماينده نه آن موقع از چپها بودند و نه الآن از اصلاح طلبان، اين اشتباه شما هم از عدم تخصص شما ناشي مي شود. برادر من آن 8 نفر عبارت از: آقاي سيد محمد خامنه اي، جلا الدين فارسي، فهيم کرماني، حسيني سيرجاني، نيکروش، اسرافيليان، نجفي رهناني و موسويان. هيچ کدام از اين آقايان از جناح چپ نبودند و الآن هم از اصلاح طلبان نيستند.
4 ـ سطر اول مي گويي وزيرخارجه کاري نکرده، سطر آخر ميگويي چرا نخست وزير موضعي نمي گيرد؟ با اين حال اتفاقاً جواب خودت را دادي! چرا که در اين قضيه نه رئيس جمهور (رهبري فعلي)، نه نخست وزير _مير حسين موسوي، نه قوه قضائيه (اردبيلي) ونه ديگر مسئولان مستقيم دخالت نداشتند و وارد مذاکره نشدند ولي همه در جريان قضايا بودند. اين هاشمي بود که به نمايندگي از نظام پيگير بود پس اکتفا به دانسته هاي قديمي کافي نيست.
5 ـ بله که هاشمي بازيگر نقش اول بود!