• وبلاگ : کميل
  • يادداشت : زبان رأي
  • نظرات : 0 خصوصي ، 4 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     

    بار ديگر مژده بر ما مى ‏دهند
    نور اميدى به دلها مى‏ دهند
    در شب ميلاد مهدى قدسيان
    گل بدست پاک زهرا مى ‏دهند
    در رخ مهدى خدا را بنگرد
    هر که را اذن تماشا مى‏دهند . . .

    سلام اي انتظــار انتظـــارم / سلام اي رهبر و اي يادگارم
    سلامم بر تو اي فرزند زهرا / سلامم بر تو اي نـــاجي دنيا . . .
    ولادت حضرت حق مهدي صاحب الزمان بر شما مبارک

    + سيد حسين حسيني 
    جناب آقاي حسيني باسلام وتقدير ازارائه مقاله زيباي "زبان راي"
    در ادوار گذشته تاكنون به انتخابات بانگاه رفراندوم وتسويه حساب هاي جناحي واردو كشي هاي خياباني توجه شده تا به ميدان آوردن فردي مدير،لايق وتوانا (مردي از خويش برون آيد وكاري بكند)،واين امر از شكل ثبت نام تاتاييد صلاحيت وشيوه تبليغات تا حضور سرشار ازاحساس در پاي صندوق آراء مردم رادر بر مي گيرد،كه گاهي به رو كم كني نيز تبديل مي شود.
    به همين دليل آراء مردم ايران غير قابل پيش بيني تلقي شده ،وبنده با شما كه نبودن احزاب ثابت وتئوريزه را شده را يكي ازچند دليل اين رفتار ميدانيد موافقم.
    شايد بتوان در اصول سياسي_اعتقادي جامعه ايراني از يك خط كش ومرز بندي آشكار استفاده نمود،اما در كشاكش برخورد هاي انتخاباتي كه هدف ازجهاتي مباهله با دشمنان خارجي وازطرفي حذف رقباي سياسي در داخل است، خط كش ظريف حضرتعالي نقاط متشتت وبدون هدف را نمي تواندبه هم وصل نمايد، واگر متصل كرد شكل هندسي شناخته شده اي پديد نمي آورد.
    وبنده اصولا با شيوه انتخاب فردي كه بايد جامعه بزگ ايران را چند قدم به قله هدف نزديكتر نمايد بااين ساز كار وانتخاب (انتخاب عمومي نه تخصصي)مخالفم واميدوارم در آينده زعماي قوم آنرا به شكل دمكراتيك چاره نمايند.


    + علي 
    حاشيه..

    قسمتي از مصاحبه آقاي روحاني با ماهنامه نسيم بيداري:

    مستقيماً يا با واسطه، از آقاي خاتمي شنيده بودم که گفته بود «من با مجلس پنجم خيلي راحت‌تر از مجلس ششم بودم.» زيرا مجلس ششم گاهي خيلي احساسي و افراطي در تصميم‌گيري‌ها وارد مي‌شد. در مجموع فکر مي‌کنم شرايط مجلس پنجم، شرايط بدي نبود؛ يعني تندروي در آن نبود. البته اين بدان معنا نيست که افراد تندرو در آن نبودند.
    حتي يکبار در سال دوم دولت آقاي خاتمي، عده‌اي از تندرو‌ها تصميم گرفته بودند به بودجه رأي ندهند. در آن هنگام جلسه را من اداره مي‌کردم و ناگهان احساس کردم، جوّي بوجود آمده که ممکن است کليات بودجه رأي نياورد، لذا تنفس اعلام کردم و دعوا شد، عده‌اي آمدند و گفتند که چرا تنفس اعلام کردي؟ من هم گفتم رئيس جلسه هستم و مي‌توانم تنفس بدهم. در‌‌ همان فاصله تنفس موضوع را به اطلاع آقا رساندم که عده‌اي تندرو مي‌خواهند چنين کاري کنند و ممکن است موفق شوند و اگر بودجه رأي نياورد بايد به سراغ بودجه دو دوازدهم برويم و مشکلاتي پيش خواهد آمد. آقا هم پيغام دادند که من اين را به مصلحت نمي‌دانم.
    اين مسئله باعث شد تا آن جناح تندرو از کار خود دست بردارد. البته ممکن بود اگر رأي‌گيري هم انجام مي‌شد، بودجه رأي بياورد، اما من شک کردم و لذا تنفس اعلام کردم. مي‌خواهم بگويم که تعداد افراد تندرو در مجلس پنجم بالا نبود و اکثريت معتدل بودند که اين باعث تعامل مثبت با دولت آقاي خاتمي شد.


    + علي 

    سلام..
    مطلب جامعي ارائه فرموديد.. به نظرم خيلي راحت و آسان مردم را دسته بندي کرده ايد والبته نکته مهمي را اشاره فرموديد که مردم مخالف شرايط موجود هستند.. خب بنده را هم در اين دسته بندي قرار دهيد اگر چه در اين دسته بندي هاي شما قرار نمي گيرم.. اگر کسي راضي به شرايط موجود باشد بايد در عقلش شک کرد.. اينهمه ضعف مديريت و ساختاري و قانوني را کسي نمي تواند چشم پوشي کند و اين را نه آن 18 يا 37ميليون که بقيه راي دهندگان هم مي پذيرند... لذا جواب بنده در اکثر رفراندوم هايي که شما پيشنهاد داده ايد هم تغيير شرايط موجود است.. و فکر ميکنم خود رهبري هم به اين امر اذعان داشته باشند..
    علت اينکه خيلي از اين نارضايتي ها بروز داده نمي شود همين است که مخالفين و معاندين نظام اسلامي ماهي خود را بگيرند.. وگرنه نيازي به اين پيشنهادهاي فراقانوني نيست.. نه در قواعد و دستورات ديني ما و نه در هيچ کجاي دنيا اين نگاه به حکومت داري معنا ندارد... که همه مسائل به رفراندوم گذاشته شود!! به قول آن پير سياست در کتاب بدون روتوشش: نيازي به همه مردم در عرصه سياسات وجود ندارد ويک آمار 20-30 درصدي براي ما کافيست(نقل به مضمون) که البته بعضي دوستان اصلاح طلب شما هم تاييد مي فرمايند.. ولي دوباره اين مردم مردم کردن ها چيست؟!.. الله اعلم! ببخشيد از پراکنده گويي.. مويد باشيد