• وبلاگ : کميل
  • يادداشت : مردمِ قاليبافِ حصيرنشين
  • نظرات : 0 خصوصي ، 2 عمومي
  • ساعت ویکتوریا

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + علي 

    سلام..
    جناب آقاي رجايي «زيد عزه»:
    حرف هايي که بنده زدم کجاش تخصصي بود؟! يه سري موضوعاتي که گريبانگير همه مان هست.. گويا عادت کرده ايم مانند غلام شمر اگر روزي توي سرمان نزنند شب نکنيم و حتي به خاطر اربابانمان تيغ به روي خودي بکشيم... اگر ممکن است حرف آقاي مصباحي مقدم را شما تفسير بفرماييد.. به من که برخورد!
    اگر مي خواهيد بدانيد که چقدر نظام ما اقتصادش سرمايه داريست به بده بستان مردم با بانک ها کمي دقت بيشتري کنيد که ما ملت هميشه بدهکار را به جاي پرداخت حق يارانه هامان بدهکار بانک ها کرده اند با وام.. و قس عليهذا... مويد باشيد

    + علي 

    سلام..
    به نظر من مشکل کشور از آنجا شروع شد که انقلابي اسلامي در مملکت بنا نهاده شد ولي نظام اقتصادي سرمايه داري بر مملکت حاکم شد.. عده اي روز به روز فربه تر و عده اي مستمندتر شدند... عده اي روز به روز بايد ساعتي بزنند و تا شب عملگي يک عده ديگر و به قول خودشان توليدگر و صنعتگران را بکنند و مزدي ناچيز دريافت کنند و يارانه اش را هم صاحب کار دريافت کند... جناب مصباحي مقدم مي فرمايند يارانه ها زياد شود بايد از افغانستان کارگر بياوريم.. خب بياوريد مگر مردم ايران عمله عکره شماهستند! مگر کي از سرمايه انساني مردم ايران استفاده شده بود که الان بايد بشود؟!
    شايد خيلي از نقدها به دولت ساري و جاري باشد ولي بعضي اقايان که سهمي در اين نابساماني از قديم دارند بهتر است لااقل مدعي نباشند... وقتي يک عده سرمايه دار و کارخانه دار و ميلياردر مي ايند و ازاين دم مي زنند که مرحله دوم يارانه ها چنين مي شود و چنان بايد به من مستضعف حق بدهيد که ديگر گوشم به اين حرف ها بدهکار نباشد.. و اينکه به نظرنميشه مسائل بغرنج اقتصادي رو با يک مطلب کوتاه اينچنيني سروتهش را به هم اورد که خانه ازپايبست ويران است!!

    پاسخ

    با سلامعلي آقاي همه فن حريف که عاشق کامنت گذاشتني، در هر زمينه و موضوعي! کمي دقت کن! کمي درباره نظام ها و نظريه هاي سياسي، يا حداقل تاريخ انقلاب اسلامي که سنگش را به سينه مي زنيد مطالعه بکن بعد اظهار نظر کن! همينطور فله اي و چشم و گوش بسته و بي زمينه نظر نده!اولاً اين نشانه هايي که شما بيان داشتيد، نشانه نظام سرمايداري نيست.در ثاني کاملاً برعکس نظر جنابعالي، دهه اول انقلاب حاکميت دولتي بود و اقتصاد دولتي حاکم بود نه سرمايداري! کارخانه ها و سرمايه و... همه چيز در دست نظام بود و...سوماً اگر حرف مصباحي مقدم که اتفاقاً يکي از نمايندگان اهل علم و فن و صاحب نظر مجلس را درک مي کردي اين حرف را نمي زدي! دوست من اين که انسان در هر زمينه اي اظهار نظر بکنه هنر نيست! سؤال بکن و توضيح بخواه ولي بدون علم اظهار نظر نکن! پرسش و شک و شبهه با اظهار نظر توفير دارد.