ساعت دماسنج

نام:
ايميل:
سايت:
   
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
  
  
 
+ علي 

سلام..
با تشکر فراوان.. قضيه مثل اون زنيست که بچه مريضش را به حرم حضرت ابوالفضل صلوات الله عليه آورد و با حالت طلبکارانه حاجت خواست و گرفت و بچه اش را سالم به خانه برد و آن عالم ديني را که چهل روز به حرم آمده بود و حاجت نگرفته بود هاج و واج ماند که اوضاع به چه منوال است!!!؟؟
بحث به جاهاي خوبي رسيد که مي توان دو نتيجه گرفت..
1- لايکلف الله نفساً الا وسعها
2- منبعد از اين کسي از باصطلاح خواص حق ندارد به دليل اينکه خودش اعتقادي به اين مسائل ندارد به اعتقادات مذهبي مردم گير الکي بدهد! و آنان را عوام و خود را خواص و دانشمند بنامد.. چون ملاک توجه خداوند و ائمه اطهار صلوات الله عليهم است.

پاسخ

باز هم ميگويم عالَم عوام عالم عجيبي است.
+ علي 

با سلام و تشکر از هميت شما در روشنگري اين بحث.
به نظرم عدم قطعيت سند براي حضور و وجود ايشان خيلي دور از ذهن نيست.. مهم اينجاست که اين وجود "لاوجود" چگونه حاجت ميدهد؟!
آيا مي توان به هر بهانه و به هر موجود و ماده اي توسل خالصانه بکنيم و حاجت بگيريم؟!.. به نظرم اگر بحث به اين سمت گرايش پيدا کند و چارچوب آن مشخص شود نتيجه بهتري خواهيم گرفت.. موفق باشيد

پاسخ

فقط يک کد ميدهم و العاقل يکفيه الإشاره. آيت الله مکارم دو - سه سال پيش در مباحث ماه مبارک رمضان در حرم مطهر که مستقيماً هم از تلويزيون پخش ميشد ، فرمودند: اين سفره هاي نذري که در بين عوام به نام رقيه و حضرت اباالفضل(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت علي(ع) و... انداخته ميشود ، هيچکدام سنديت ندارد! حال سؤال:فکر ميکنيد مردم از اين سفره اندازي ها حاجت نميگيرند؟ همه ما ميدانيم که چه حاجت ها که از همين نذرهاي اينچنيني برآورده شده است. فکر ميکنيد اين قبيل نذورات مأثوره هستند (يا شده اند)؟ نه. خدا به باور و اعتقادشان کار دارد.لطيفه: و باز فکر ميکنيد اگر من که بر فرض چنين چيزهائي را باور ندارم ، مثلاً سفره حضرت رقيه را نذر کنم ، حاجتم را خواهم گرفت؟ جالب آن که حتي ادعيه و زيارات و اذکار وارده و مأثوره هم اگر پشتوانه باور و اعتقاد را نداشته باشد ، باز دست خالي خواهيم بود و حاجت روا نخواهيم شد!