وبلاگ :
کميل
يادداشت :
پشيماني
نظرات :
0
خصوصي ،
3
عمومي
نام:
ايميل:
سايت:
مشخصات شما ذخيره شود.
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
اين پيام به صورت
خصوصي
ارسال شود.
+
علي
با سلام..
معلومه که قائلم جناب آقاي عباسي عزيز..
از روي کلمه "مأجورند" متوجه نشديد؟!
+
علي
با سلام..
جناب حميد اقاي عزيز.. اين چه حرفي است که نفرين کساني که را به جان بخريد؟!.. هرکسي بنا بر شناخت خود رأيي را در صندوق انداخته است.. با اين توصيف که ايشان روي ديگر سکه اش را تازه رو کرده اند.. همه کساني که با شناخت رأي داده اند مأجورند.. مانند کساني که ممکن است دو فتواي متفاوت از دو مرجع را با تحقيق بپذيرند ولي هردو عملشان صحيح و داراي ثواب است.. يا حق
پاسخ
علي آقا! اين را براي طرف مقابل هم قائليد يا فقط بر مدعيان ارزش و ولايت اجر و ثواب هست؟
+
حميد
سلام.
توبه اگر توبه نصوح باشد، پذيرفته مي شود. اما اثرات وضعي عمل را از بين نمي برد. آدم عليه السلام از اشتباه خود توبه کرد، خدا هم پذيرفت، اما به هر حال هبوط را تجربه کرد زيرا خروج از بهشت، اثر وضعي لغزش او بود.
کساني هم که اين مرد را در چهار سال اول نشناختند و نسبت به سيرت او بصيرت پيدا نکردند، و باز هم واقعيت را فداي مصلحت کردند، حالا بايد اثرات وضعي عمل خود را مشاهده کنند؛ بايد بسوزند و بسازند؛ زيرا از مجاري حکومتي که نمي شود کاري کرد (فقط طرح يک سوال از او، بيش از يک سال زمان برده است و در نهايت در خانه ملت، به نام شادي ملت، موجب وهن نمايندگان ملت گرديد؛ واي به حال آن که بخواهند او را استيضاح کنند؛ و باز هم داستان تکراري مصلحت و بصيرت و ...)؛ از مجاري غير حکومتي هم که باز داستان فتنه و عدم بصيرت و عوامل استکبار جهاني و ... .
پس بسوزيد و بسازيد، و علاوه بر اين، نفرين کساني را هم که با راي خود در اين عذاب اجتماعي گرفتار کرده ايد به جان بخريد.
پاسخ
از قضا توبه هم به خاطر همين تبعات و عوارض و آثار وضعي است.