• وبلاگ : کميل
  • يادداشت : در استقبال از مطلب اخير آقاي فاضل
  • نظرات : 0 خصوصي ، 4 عمومي

  • نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     


    سلام!

    1 - اصلاحگري اولين فاکتورش شکيبائي و تحمل است. نمي بيني پيامبر چهل سال صبر مي کند تا زمان اصلاحگري اش نسبت به عقايد شرک آلود و خرافي مشرکان فرا برسد؟ يا علي(ع) بيست و پنج سال تحمل مي کند ؛ آن هم در حالي که خار در چشم و استخوان در گلو است؟ و يا امام حسين(ع) بيست سال در دوران معاويه صبوري پيشه مي کند تا زمان قيام اصلاحگرانه اش عليه يزيد فرا برسد؟ و يا خود حضرت امام مگر از دهه بيست شمسي تا دهه چهل شمسي در عهد دو مرجع علي الاطلاق - حائري و بروجردي - با تمام اختلافاتي که با هم داشتند ، صبوري و تحمل ننمودند تا زمام امور را به دست بگيرند؟ عدم تحمل و عنان از کف دادن جز جرأت خصم بر عقيده اش چيز ديگري را عايد من و شما نمي کند. اين قبيل مسائل شکيبائي و صبر و حوصله و استدلال قوي به همراه عدم تندي مزاج در برخورد و مواجهه با اين امور و صاحبان چنين اعتقاداتي را لازم دارد.

    2 - حضرت امام در کتاب تقريرات فلسفه در بحث در افتادن با باورهاي عوام مي فرمايد: نبايد با اعتقادات عوام بيش از حد درگير شد. مي داني اين يعني چه؟ يعني نبايد حساسيت هاي بي دليل و بي مورد در مورد اموري که چه بسا هيچ لطمه اي به ارکان دين و اعتقادات اصلي مردم نمي زند ، داشته باشيم. راستي خود امام چقدر در مورد اين قبيل مسائل حساس بودند؟ يا جزو اصحاب زهرماري به قول شهيد مطهري بودند؟!

    3 - به نظر ميرسد از برخي امور مثل اي واي هاي امام در موارد اصولي و کلان که آن حضرت احساس خطر نسبت به هدم آن ها داشتند ، در مورد مسائل بسيار پيش و پا افتاده نظير گراميداشت دهه محسنيه يا حضرت رقيه و يا ... استفاده کرده ايد که ظاهراً وجهي ندارد.

    4 - وقتي اي داد و اي هوار شما را ديدم ياد برنامه اي در تلويزيون در دوران کودکي ام افتادم که در برنامه کودکان پخش مي شد. شتر ساده اي بود که روباهي او را از شير ؛ سلطان جنگل ترسانده بود و به او ميگفت ميخواهد تو را بدرَد و به واسطه ترس و سادگي شتر از او اخاذي ميکرد و اصطلاحاً از او سواري ميگرفت. شتر مذکور هر وقت اخبار نااميد کننده از روباه درباره خود و خورده شدنش توسط شير جنگل ميشنيد ، ميگفت: واي بر من!

    با عرض پوزش فراوان