• وبلاگ : کميل
  • يادداشت : حبس و توقيف
  • نظرات : 0 خصوصي ، 6 عمومي
  • آموزش پیرایش مردانه اورجینال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + علي 
    باسلام و ممنون از پاسخ شما..
    به نظر من گنجاندن اين بند در قانون نيازي نبود که هيچ، خلاف شرع هم هست.. چرا که اگر اين مسير لاجرم طي مي شود خب بگذاريم بشود و چه بسا در برخي بي حيثيتي رخ ندهد.. ولي اين ماده به قانون مجوز مي دهد که اين راه بي اخلاقي را طي کنيد.. لذا اين بي قانوني ها و بي اخلاقي هاي بعدي در رسانه ها و بين مردم و فضاي مجازي خودبخود ماهيت قانوني هم پيدا مي کند...
    يکي از مواردي که براي ازادي عمل روزنامه ها بيان مي شود همين رو کردن پرونده ها و تخلفات از مسئولين و... است .. نظر شما چيست؟
    پاسخ

    سلام مجدد. ظاهراً علي آقاي ما جواب يادداشت قبلي را - مثل هميشه- خوب نخوانده اند؛ چون جواب همه ي پرسش هاي يادداشت قبلي و فعلي شان در آن وجود دارد و البته با نگاه حقوقي قابل فهم تر است. اما با اين حال تکمله اي در اين مورد خدمت خوانندگان عزيز تقديم مي گردد: 1- تشخيص اين که قانون خلاف شرع است يا نه در صلاحيت بنده که نيست؛ شما را نمي دانم و اين اظهار نظر شما در باره ي قانون خيلي چيزها را زير سؤال مي برد. 2- تعرض به معناي وارد کردن عارضه يا نقصاني بر افراد يا اشياء است. تعرض مي تواند قانوني يا غير قانوني باشد. آيا مجرمي که به جان و مال و حيثيت افراد ديگر تعرض مي کند، بايد از تعرض مصون بماند؟ طبيعتاً خير. اما ميزان اين تعرض را قانون به عنوان مجازات تعيين مي نمايد و ديگران حق اين تعرض را ندارند. 2- اصل 22 قانون اساسي جنبه ي سلبي دارد نه ايجابي. منظور اصل مذکور اين است که جان و مال و حيثيت همه ي افراد جامعه -حتي مجرمان- بايد از تعرض ديگران مصون باشد. تعرض قانوني- آن هم به ميزان خاص- يک استثناء و از سوي ديگر ناگزير است. 3- حقير هنوز معناي اين مطلب را که فرموده ايد «بي قانوني ها و بي اخلاقي هاي بعدي در رسانه ها و بين مردم و فضاي مجازي خودبخود ماهيت قانوني هم پيدا مي کند» يعني چه؟ مگه مي شه؟ مگه داريم؟