• وبلاگ : کميل
  • يادداشت : آيا خدا براي ما کافي نيست؟!...
  • نظرات : 0 خصوصي ، 6 عمومي
  • آموزش پیرایش مردانه اورجینال

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + حميد 
    سلام
    اين که آيه شريفه کفايت الهي براي بندگانش را به مسأله نهي قرآن از گرايش مسلمانان به يهود و نصارا گره زده ايد، بسيار مبهم بوده و در برخي از حالتها مي توان آن را نشانه ظاهرگرايي و توقف در پوسته آيات قرآن و عدم دستيابي به عمق آموزه هاي اسلامي دانست. يکي از مصاديق کفايت الهي براي بندگانش در تعقل و توجه به عقلانيت بندگان جلوه گر مي شود. خدا به بندگانش عقل داده تا بر اساس آن مصالح روابط اجتماعي و بين المللي خود را دريابند و تنظيم کنند. در پرتو کفايت عقلاني الهي مي توان فهميد که تعامل و رابطه با اهل کتاب في نفسه مذموم و نکوهيده نيست. پس مذاکره با حکومت هاي مسيحي مانند 5+1 از مصاديق گرويدن به يهود و نصارا نخواهد بود، و اتفاقا اگر مصلحت ايجاب کند مي توان در اين گونه مذاکرات شتاب نيز به خرج داد.
    علي آقاي رضايي بگويد که در چارچوب مفهومي برآمده از ظاهر سه آيه فوق، نرمش قهرمانانه مد نظر رهبري را چگونه تفسير مي کند؟ همچنين صلحنامه حديبيه با آن همه سوگيري آن به نفع کفار و مشرکين (که لابد بدتر از يهود و نصاراي اهل کتاب آسماني هستند) را چگونه توجيه مي کند؟
    پاسخ

    باسلام بر شيخ عزيز محفل ما... برادر عزيزم همانطور که براي خواهر عزيزمون عرض کردم اين آيات ارتباط معنايي و شان نزولي تقريباً يکساني داره که عرض شد... بنده هيچ گاه تعامل و رابطه را رد نکرده ام و آيات شريفه نيز اين را نمي فرمايد... اگر به ترجمه آيات دقت شود اين آيات مخاطبش کساني است که ايشان را دوستان خود گرفته و از ياد پروردگار و ياري حق تعالي دور شده اند و ترس در وجودشان مستولي شده.. کما اينکه از لسان بعضي مسئولين اين خودباختگي موج مي زند... لزوماً بنده منظورم اين مذاکرات نبوده و نيست ولي وجود نقص فراموشي رب العالمين و دوستي حضرت حق در اين مذاکرات و البته در خيلي مسائل ديگر ما ديده مي شود... بنده هدفم بيان يک اصل بود که هيچگاه فراموش نکنيم و در هر دولت و منصبي که خلاف آن ديده شد بدون تعصب برخورد کنيم... در مورد صلحنامه هاي پيامبر و حتي ائمه اطهار که ايشان در اوج ضعف امتيازهاي فراواني مي گرفتند (عکس نظر حضرتعالي) هم شايد اگر عمري بود در مطلبي جدا خواهم آورد.. در مورد نرمش قهرمانانه و حتي نگاه رهبري به مسائل سياست خارجي نيز فعلآً منتظر مي مانيم و نه جلو و نه عقب تر از ايشان صحبتي نخواهيم کرد.. که در خانه اگر کس است يک حرف بس است... مويد و منصور باشيد