سفارش تبلیغ
صبا ویژن

   چندی پیش همه شنیدیدکه درمشهد گردهمایی مفصلی باشرکت ائمه ی جمعه ی استان های خراسان رضوی وسمنان با موضوع «جایگاه همسرامام جمعه درقرارگاه فرهنگی» برگزار شد.

    حقیر چون امام جمعه که هیچ؛ امام شنبه هم نیستم، لذا دراین همایش دعوت نشدم وکسی نظرم را درموضوع گردهمایی نپرسید؛ اما اگر احیاناً شما نظرم را دراین باره بخواهید بایدخدمت تان عرض کنم:

    اولاً باعنایت به این  که عرصه ی فرهنگ عرصه ی جنگ وشبیخون وخونریزی وکشتن ومردن است و برای خودش افسر وسرباز و ژنرال دارد، پس حتماً باید یک قرارگاه هم داشته باشد.

    ثانیاً قرارگاه باید یک ساختمان چندین طبقه باشدکه چند طبقه ی آن به لحاظ رعایت نکات امنیتی، به صورت منفی و درزیر زمین قرار بگیرد.

    ثالثاً جایگاه بسیارحساس و رفیع همسران محترمه ی ائمه ی جمعه دراین جنگ وقرارگاه باید بیش ازپیش مدنظر قرارگیرد. توجه به موارد زیر درمورد همسران محترمه ی ائمه ی جمعه می تواند به اعتلای جایگاه شان درقرارگاه مؤثر واقع گردد:

    - این علیا مخدرات باید برای کار درقرارگاه، درآخرین طبقه ی منفی این ساختمان مستقر شوند.

    - درفرم ثبت نام استخدامی شان درقرارگاه، به جای نام ونام خانوادگی باید بنویسند «متعلقه ی آقای فلان».

    - هرچه نور وهوا وصدای کمتری به آن ها برسد مصون ترند.

    - نباید بدون اجازه ی آقاشان ازقرارگاه خارج شوند.

    - اگریک مرد اجنبی از دست اندرکاران قرارگاه، احیاناً باطبقه ی نسوان کاری صرفاً اداری داشته باشد، علیامخدرات می توانند به پشتِ در بروند وبدون بازکردن آن با مرد مذکور به اندازه ی لازم صحبت کنند. هنگام صحبت کردن نیز باید انگشت سبابه را روی زبان خود بگذارند تا صداشان کلفت شود ومفسده ای به همراه نداشته باشد.

    - اگرمتعلقه ی دوم یاسوم یاچهارم هستند، بهتر است همراه بامتعلقه ی اول، یک گروه پارتیزانی فرهنگی برای جنگ نرم تشکیل بدهند؛ به شرط این که علیه متعلَق خود نشورند.

    - خداوند همه ی همسران امامان جمعه راعمر طولانی عنایت فرماید، اما درصورت فوت یکی ازآن ها، لازم است در اعلامیه ی ترحیم و روی سنگ قبر او نوشته شود «منزل آقای زید» یا «متعلقه ی آقای عمرو».

    درنهایت اعلام می کنم که هرچه تعداد این گردهمایی ها بیشتر باشد وهرچه از اعتبارات بیت المال دراین راه مقدس مصرف شود، باورکنید جا دارد.

(25/4/96)




تاریخ : چهارشنبه 96/4/28 | 5:47 عصر | نویسنده : بچه شلوغ | نظر

   آورده اند استادی شاگردانش را سرمشقی بداد و امر بفرمود شب از روی آن مشق کنند و فردا به مکتبخانه آورند.

فردا جملگی شاگردان، مشق خویش به حضور استاد ببردند و به هدایتش گرد نادانی از چهره ی جهالت بستردند، جز یکی از آن ها که لوحش از هر حرف و نقشی خالی بود.

   استاد او را بفرمود: «ای شاگرد! چرا چون گذشته بر نِبشتن مشق تعلل همی ورزی؟ چون بر این سیاق مداومت کنی، به هیچ نیرزی».

شاگرد به تندی جواب بداد: «ای استاد! من خود نخبه، وچه بسا سر آمد نخبگانم. مرا به این مشق ها نیاز نباشد».

**ه**

   سال ها از این موضوع بگذشت و آن شاگرد بر همان شهر حاکم بشد. روزی که با خَدم وحَشم فراوان ازمیدان شهر همی گذشتی، چشمش به استاد پیرخویش بیفتاد و به تمسخر بگفت: «ای استاد! حال که مرا خلعت حاکمیت به بر باشد و تاج سروری به سر، باز هم باید آن مشق های بی فایده ی گذشته را بنگارم»؟

   استاد پس ازمکث ونیشخندی بگفت: «هم آن مشق ها و هم این مشق جدید را هزار بار بر لوح وجودت بنگار که: ادب مرد به ز دولت اوست».

(25/3/1388)




تاریخ : شنبه 96/4/24 | 11:42 صبح | نویسنده : بچه شلوغ | نظر

    نزدیک چهار دهه است که مسؤولین ما زحمت کشیده اند و انقلاب کرده اند؛ آن را هم دو دستی تحویل ملت داده اند. مسؤولان ما از زمان پیروزی انقلاب تا به حال برای آگاهی مردم مرتباًدرسخنرانی ها ومصاحبه ها ونوشته هاشان فریاد می زنند که کشور درحال بحران و در «موقعیت حساس کنونی» است، اما گویا گوش مردم بدهکار نیست.

    درحقیقت مردم نباید فکر کنند وظیفه شان درقبال کشور، فقط شرکت کردن در راهپیمایی و نمازجمعه و انتخابات وجنگ وتحمّل سختی های مبارزه با استکبار جهانی وتحریم های اقتصادی و اینجور چیزها است. کشوری با این همه وسعت و امکانات منحصر به فرد، کار وسازندگی می خواهد. تا ما یادمان است، هفته ای نیامده و نرفته که مسؤولان وصدا وسیمای ملی مامشکلات کشور را به مردم تذکر نداده باشند، اما هر روز شاهد بدتر شدن اوضاع کشوریم. حالا خدا پدر ومادر مسؤولین ما را بیامرزد که همین تذکر را هم می دهند وسخنرانی می کنند. کشورهای دیگر دنیا همین کار را هم نمی کنند. به جرأت می توان گفت مسؤولان کشور ایران بهترین مسؤولان دنیا هستند؛ چون قشنگ تر از همه ی مسؤولان دنیا سخنرانی می کنند؛ آن هم از بَر واز مشکلات موجود کشور صحبت می کنند.

    خلاصه این که مملکت صرفاً با تذکر وسخنرانی درست نمی شود. مسؤولان که به وظایف شان آگاهند. این مردمند که باید به تذکر مسؤولان دلسوز گوش بدهند و یک کاری برای مملکت بکنند. اینجوری که نمی شود! وقتی شما رأی می دهید که بهترین مسؤولان بیایند وبهترین وبیشترین تذکر ها را بدهند، خوب، حداقل به این تذکر ها عمل کنید.

(9/4/96)




تاریخ : شنبه 96/4/17 | 10:3 عصر | نویسنده : بچه شلوغ | نظر

   انتخابات دوره ی دوازدهم ریاست جمهوری به پایان رسید؛ اما همراه باتخلفاتی ازسوی بعضی برگزار کنندگان. باورکنید من خودم شخصاً از دوجهت خیلی خوشحالم. یکی ازجهت این که قوه ی قضائیه اعلام کرده به تمام تخلفات صورت گرفته دراین دوره رسیدگی می کند واین نشان می دهد کوچک ترین جرم وتخلف در این کشور ازچشم تیزبین قوه ی قضائیه پنهان نمی ماند. جهت دیگرخوشحالی من این است که رسیدگی به تخلفات انتخاباتی برای اولین بار درکشور انجام می شود و این نشان می دهد تمام یازده دوره ی قبلی- مخصوصاً دوره های نهم و دهم- باسلامت کامل و بدون هیچگونه تخلفی وتقلبی برگزار شده است. دلیلش هم این است که تاکنون هیچ موردی از تشکیل پرونده و رسیدگی به تخلف و تقلب در دوره های گذشته ازطرف قوه ی محترم قضائیه گزارش نشده است.

   البته از یک جهت هم ناراحتم. علت ناراحتی من هم این است که خیلی جالب نیست یک دولتی باجلب نظرمردم و آن وعده های صدروزه ی گذایی بیاید رأی بگیرد، اما از آن طرف برود با امضای برجام وسند ننگین2030 وخیلی چیزهای دیگر به مملکت خیانت کند وتازه درانتخابات دور بعد دست به تخلف هم بزند و چهره ی تمام انتخابات های سالم گذشته را لکّه دار کند. من به رئیس این دولت پیشنهاد می کنم عکس بنی صدر را در اتاقش نصب و هر روز چند بار به آن نگاه کند تا بلکه حواسش کمی جمع بشود وبداند این جا کجا است و ما کی هستیم.

   ضمناً امیدواریم قوه ی محترم قضائیه باقاطعیت و بی طرفی مثال زدنی اش هرچه زودتر به پرونده های تخلف رسیدگی کند تا دیگر شاهد چنین تخلف هایی نباشیم.

 

(1/2/96)




تاریخ : دوشنبه 96/4/12 | 8:55 عصر | نویسنده : بچه شلوغ | نظر

معمولاً درهمه ی کشورها صاحب هرپست ومسؤولیتی درحیطه ی وظایف خود، به انجام کارها دست می زند و درحد مسؤولیت واطلاعات خود درباره ی بعضی امور اظهار نظر می کند؛ اما در ایران همه، همه کاره اند وطبیعتاً هیچ کاری هم صورت نمی گیرد. مثلا:

- مردم همه صاحبنظرند. درباره ی انواع امور پیچیده ی سیاسی، حقوقی، اجتماعی، روانشناسی، نجومی، پزشکی به راحتی نظر می دهند و اصرار دارند نظرشان ازسوی طرف مقابل پذیرفته شود.

- رئیس قوه ی قضائیه درباره ی امورمختلف غیرحقوقی داخلی وبین المللی اظهار نظر می کند و برای جهان شاخ و شانه می کشد.

- مجلس خبرگان به جای دادن گزارش کار به مردم، دربیانیه های داخلی خود درمورد مسائل مختلف مربوط به ایران و جهان اظهارنظر می کند و برای رفع مشکلات داخلی و بین المللی نسخه می پیچد و البته برخود فرض می داند درمورد هر رخداد داخلی وخارجی بیانیه ی مستقل صادر نماید.

- سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به امورامنیتی، اطلاعاتی، اقتصادی، سیاسی، انتخاباتی، پیمانکاری و... می پردازد و فرماندهانش راه به راه برای جهان وکشورهای همسایه اولتیماتوم صادر می کنند.

- حوزه ی علمیه آستین بلا زده که علوم را اسلامی کند و "تمدن اسلامی" را درجهان بنیانگذاری نماید.

- بانک ها بانک داری را واگذاشته اند و بنگاهداری می کنند.

- شهرداری وام می دهد و به هیأت های مذهبی کمک مالی و فرهنگی می کند.

شورای نگهبان به جای نظارت، به تأیید و ردّ صلاحیت کاندیداها و برگزاری انتخابات مشغول است.

- دانشجویان به جای درس و پژوهش به فعالیت های سیاسی روی آورده اند.

- حوزه ی علمیه وسپاه پاسداران به کمک هم برای رواج طبّ اسلامی قیام کرده اند.

- نظامیان لباس شخصی می پوشند ونماینده ی مجلس خودشان را به باد کتک و آجر می گیرند.

- آقای آهنگر محله چند کیسه برج جلو درمغازه ی آهنگری اش برای فروش گذاشته وآقای خیاط هم چندجعبه میوه ی فصل عرضه نموده است.

- و...

چرا؟

شما سردر می آورید دراین مملکت چه خبر است؟؟؟

(2/3/96)




تاریخ : دوشنبه 96/4/5 | 12:1 صبح | نویسنده : سیدحسن حسینی | نظر

                                   بسمه تعالی

ملت همیشه درصحنه و همیشه پشت صحنه ی دلواپس

سلام علیکم

باتوجه به شعارهای وحدت آفرین و دشمن شکنی که امسال در روز جهانی قدس داده شد، ما ضمن گرامیداشت این روز خجسته، اعلام می داریم از این پس آماده ایم راهپیمایی این روز بزرگ را درتمام شهرهای اسرائیل برگزار نماییم وجهت برگزاری آن در ایالت های آمریکا نیز، هماهنگی های لازم را با آقای ترامپ به عمل خواهیم آورد.

به امید محکم تر شدن این پیوند مبارک

(به تاریخ روز بعد از آخرین جمعه ی ماه رمضان سال1438 هجری قمری)




تاریخ : شنبه 96/4/3 | 3:14 عصر | نویسنده : بچه شلوغ | نظر