• وبلاگ : کميل
  • يادداشت : نظام و نظامي گري
  • نظرات : 0 خصوصي ، 2 عمومي
  • ساعت دماسنج

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + رها 

    در زمان دانشجويي استادي که ريشه هاي انقلاب را براي ما تدريس

    مي کرد حرف جالبي زد که من هميشه به آن فکر مي کنم او گفت

    فکري که اول انقلاب آمد پي ريزي اين نظام كرد نيروي نظامي را چند شاخه کرد

    و براي هميشه احتمال قدرت گرفتن ارتش.احتمال کودتا و تحرکات نظامي مخالف حکومت را از بين برد فكري نيست كه از ذهن ساده

    انقلابي ها و رهبران آن ناشي شود البته اين استاد خوب آدرسي

    هم از كساني كه اين برنامه ريزي را انجام دادند به ما نداد

    آقاي حسيني اميدوارم هميشه پيروز باشيد

    + علي 

    با عرض سلام و خسته نباشي.

    پيرامون مطالبي كه عنوان فرموده ايد نكات و سؤالاتي به وجود مي آيد قابل عرض:

    1- در مطلب شماره يك فرموده ايد نظرات امام در مقايسه با قوانين مدون در جايگاه پايين تري قراردارد. كدام نظرات امام؟ پس جايگاه رهبري و حكم حكومتي كه ولي فقيه از آن بهره مند است كجا قرار مي گيرد؟

    2- اگر قوانين جايگاه بالاتري دارد، پيرامون بحثي كه در مطلب 4 بند1 فرموده ايد در قانون آمده است كه وظيفه سپاه چه و چه است. حال اگر ما بر نمي تابيم آن بحث ديگري است. اگر قانون را ملاك قرار مي دهيم و قصد عبور از آن را نداريم (با اين بهانه كه چنين و چنان است و مبهم است و ..) پس بايد برآن گردن نهيم. در قانون وظيفه نظارت بر سپاه پاسداران بر عهده رهبري است و چارچوب مسئوليت ها و عملكرد اين سازمان در اين اصل قانو اساسي(150) بر عهده رهبري است. اينكه اين وظايف در كجا و چه موقع اعمال شود بر عهده من و شما نيست و با توجه به مقتضيات زمان و مكان تعريف مي شود.

    3- در مطلب3 فرموده ايد وجود 2 نيروي موازي نظامي در يك كشور هيچ توجيهي ندارد. اولاً چرا توجيهي ندارد؟ چون در همه دنيا يك نيروي نظامي وجود دارد پس بر ما فرض است كه ما هم يك نيروي مسلح داشته باشيم و آيا اصلا اين دو نيرو موازي هم اند؟( يا همانند نيروي انتظامي و ارتش وظابف مشخصي دارند).

    4- در ادامه مطلب جالب فرموده ايد و آن شهيد دادن ارتش در مرزهاست كه واقعاً جاي تعجب دارد. تا جايي كه من مطلعم حفظ عمده مناطق صفر مرزي و درگيري هاي اصلي با منافقين (پژاك، كوموله و ..)، پ.ك.ك، اراذل و اوباش و قاچاقچيان و... بر عهده نيروهاي سپاه و نيروي انتظامي است.خود اين نيروها كه مشكل خاصي با هم نداند و مسئوليت هاشان كاملاً مشخص است و اين ماييم كه اين مسائل را با توجه به هجمه عجيبي و دلسوزانه! رسانه هاي غربي زيادي داغ دنبال مي كنيم.

    5- مسئله اصلي كه اينجا مطح است ورود سپاه در مسائل سياسي و اقتصادي است كه خود جاي حرف دارد كه آيا سپاه به طور مستقيم در مسائل سياسي و يا اقتصادي دخالت دارد يا خير؟ و اين مطلب باعث بروز چه مشكلاتي مي شود كه قطعا شما دوستان اين مشكلات را موشكافانه بيان خواهيد كرد و با گفتن اين مسئله كه صرفا چون در فلان جا اين نيست و ديكتاوري مي آورد سرو ته قضيه را به هم نياوريم.

    6- پيرامون بند2 مطلب شماره4 بايد عرض كنم كه كشور ما پس از 8 سال جنگ تمام عيار تحميلي دچار حتي يك عقب گرد شد و حالا فرض را بر اين نمي گيريم و مي گوييم در 22 سال گذشته هم كه مقام معظم رهبري بارها و بارها وجود مشكلات و مفاسد و ... را در 4 5 دولت گذشته بيان نموده اند و تنها بودن ايشان در اين انتخابات هم به خوبي مشخص شد. ضمناً جنگ را كه نقطه عطف تاريخ جمهوري اسلمي است را چه كساني پيش بردند آيا عمدتاً همين نيروهاي سپاه و بسيج و نيروهاي مردمي نبودند؟! الان نيز پس از 20 سال به اين نتيجه بايد رسيد كه همين نيروهاي مخلصند كه بايد اين كشتي عن قريب به گل نشسته را! رهايي دهند البته منكر وجود انحرافات در اين جريان نمي شوم.

    6- آقاي حسيني من به شما علاقه مندم! انشاء الله موفق و منصور باشيد. راستي در مورد ريز مفسد به وجود آمده در مورد دخالت سپاه با بيان ادله وراي هر گونه جوسازي هاي به وجود آمده هم مطلبي بنويسيد.