• وبلاگ : کميل
  • يادداشت : حکومت اسلامي يا جمهوري اسلامي؟
  • نظرات : 0 خصوصي ، 3 عمومي
  • ساعت دماسنج

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + عباسي 
    1- دوم و سوم و مخصوصاً چهارم تنوين بر نمي دارند. درست اين است که اول ، دوم ، سوم و چهارم يا اولاً ، ثانياً ، ثالثاً و رابعاً گفته شود. البته از باب پاسداشت زبان پارسي چهارگانه اول بهتر است.
    2- ايشان را به خيال متهم نموده ايد ولي خود نيز در نهايت نه با ضرس قاطع که با به نظر ميرسد مدعي شده ايد که حضرت امام نظرش جمهوري اسلامي بوده است. بائک تجر و بائه لاتجر؟!!!!!
    3- ميتوان چنين گفت که امام اهداف و منويات خود را گام به گام و مرحله به مرحله پيش برده است. از نظارت فقيه آغاز و به ولايت مطلقه فقيه که در واقع به نوعي جلوه اي از قالب حکومت مطلقه اسلاميه است که نظام سياسي اهل سنت هم بر آن مبتني و استوار است ، رسيده است. از نظر دور نداريم که حتي خميرمايه انديشه فقهي امام نيز به دليل آن که قائل به ولايت انتصابي فقيه هستند ، مبتني بر تولّي ولائي فقيه بر مکلفين است و اين بر ساير آراء سياسي و فقهي ايشان سيطره دارد. لذا ميتوان چنين نتيجه گرفت که ايشان در تمام زوايا براي فقيه حق و شأن قائل است اما براي جمهوري اسلامي نقشي نمادين قائل است. چنان که خود بدان اذعان کرده ايد که قالب براي ايشان مهم نبوده بلکه محتوا جهت نيل و تثبيت حکومت اسلامي اهميت داشته است.
    4- اين که حضزت امام به قالب چندان اهميت نمي دادند و برايشان محتوا ملاک بوده است ، گر چه اصل سخن صحيح است اما در رفتار سياسي حضرت امام خلاف اين را ميبينيم. به اين فراز دقت کنيد:
    حکومت(بخوانيد حکومت اسلامي) ميتواند اگر مصالح جامعه اقتضا کند براي مدتي حتي تمام فرائض را تعطيل کند.کاري که در مورد حج ايشان به عنوان حاکم اسلامي انجام دادند.
    حال سؤال اين است: آيا به راستي حکومت اسلامي ميتواند احکام اسلامي را به تعطيلي بکشاند و بعد باز نامش حکومت اسلامي باشد؟!!! حاشا و کلّا.ميدانيد که نتيحه چنين ديدگاهي حسين شريعتمداري و سعيد امامي شده است که به راحتي آدم ميکشند چون مانند آنان نيستند و به سهولت بهتان ميزنند چون در روايات آمده که براي حفظ دينتان(!) به مخالفينتان بهتان بزنيد تا عوام الناس از دور آنان پراکنده شوند و به شما ملحق شوند. و آيا به راستي خود حضرت امام اين گونه در رابطه با برخي مراجع و نهضت آزادي و برخي جريانات سياسي اين گونه عمل ننمودند؟
    + رجائي 
    با سلام
    اولاً، به گفته خود آقاي مسعودي، ايشان خيال مي کنند که نظر امام اول حکومت اسلامي بوده نه... پس ايشان استدلال نمي کنند. فرق است بين خيال و واقعيت...
    دوماً، بر فرض هم اينگونه باشد، ولي آخرين نظر و عمل امام همين جمهوري اسلامي بوده است. باز بر فرض اگر هم مي خواست عدول کند به حکومت اسلامي، همان دهه نخست انقلاب بهترين زمان بود، پس چرا نکرد؟
    سوماً در اين مطلب به فرق بين حکومت اسلامي و جمهوري اسلامي اشاره اي نشده، به نظر مي رسد منظور حضرت امام از حکومت اسلامي همين جمهوري اسلامي بوده است.
    چهارماً، حضرت امام به محتوا کار داشتند، نه شکل و قالب. پس اگر محتوا اسلامي و اداره کشور مبتني بر اصول اسلام باشد کافي است، حال شکل آن هرچه باشد مشکلي نيست.
    + +++ 
    همين جمهوري اسلامي ما را بس است، حکومت اسلامي پيش کش!