• وبلاگ : کميل
  • يادداشت : شما زن را چگونه مي بينيد؟
  • نظرات : 0 خصوصي ، 7 عمومي
  • mp3 player شوکر

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    لطفاً ذلالتان را زلال بفرمائيد تا برداشت نادرست از آن نشود.
    + نيشتر 
    سلام! جاي چند عکس ديگر هم خالي است تا بتواند زن امروز و ديروز را بهتر تعريف کند؛ ولي حيف که گذاشتن آن ها از حدود شرعي خارج مي شود.( البته لطفاً ذهن پاک و ذلال تان به طرف عکس هاي بد و مستهجن نرود).
    پاسخ

    سلام. اتفاقا نظر درستي داده ايد. جاي عکسايي که گفتيد خالي است. اما خوب، هدف وسيله رو توجيه نمي کنه. پس به خاطر محذورات شرعي، از آوردن آن ها خودداري شد. اما همين جا مي توان اين نتيجه را گرفت که در فرهنگ امروزي، ظاهرا و شايد ديگر به زنان اين گونه که در تصاوير آمده نگاه نشود، اما نگاه ابزاري به زن، همچنان غلبه دارد.
    + رجائي 

    به به! آقا مديره!

    1ـ مردي که خواسته اداي زنان سنتي را درآورد؛ «بسان زنان مَرد پوشيده روي» پس کج سليقه اي کرده!

    2ـ به نظرم نگاه ابزاري به زن فقط در جوامع سنتي نيست، در جوامع مدرن هم به نوعي نگاه ابزاري حاکم است!

    3ـ به قول آقاي عباسي، با وجود شرايط و تجهيزات پيشرفته ي مدرن، نگاه جارويي، رنده اي و... نسبت به زن در جوامع سنتي هم متحول شده به؛ زن خوب فرمانبر پارسا / کند مرد درويش را پادشا

    4ـ به نظر من زنان نيمه ي گمشده ي مردانند، تا يافت نگردند، مردان کامل نشوند. چون يافت شدند و جفت، حسرت کناري رود و وصلت پيش آيد. چو واصل شدند، اندک زماني به وحدت رسند و زين وحدت فرزندي حاصل آيد و... پس اين زنجيره انساني...

    سلام و صد درود!
    حميد جانِ عزيزتر از جان! به نظر ميرسد مقوله زن نيز مانند بسياري مسائل ديگر تابع شرايط زماني ، مکاني و محيطي است و بسياري فاکتورها و پارامترها هستند که به چيزي شأنيت و شخصيت ميدهند.
    هم اکنون زنان در نظام بر آمده از اسلام ناب تا آنجا توانسته اند خود را بر جامعه و مردان تحميل کنند که ميبينيد به صورت قانوني نانوشته اما محتوم و اجتناب ناپذير دارند قوانين و عادات و عرف را براي خود و به سود خود تغيير ميدهند. اين علاوه بر مشارکت گسترده آنان در تمام زواياي فعاليتهاي سياسي و اجتماعي و اقتصادي است که البته همين هم موجب غلبه فکر و خواست آنان بر تفکر دموده شده مردسالارانه پيشين است. به هر تقدير ، به نظر نميرسد امروزه کسي بتواند به خود اين اجازه و جرأت را بدهد که زن را حتي در مخيله خود گوشت کوب يا رنده يا جاروب يا اتو و... ببيند ؛ زيرا شأن زن در آموزه هاي ديني ما بالاتر از اين بوده و هست که او را چنين بپنداريم ، گر چه اعصاري و قروني چنين نگريسته شده اند اما علي الظاهر به برکت انقلاب اسلامي چنين نگاهي و رويکردي از جامعه و از ذهن و زبان مردان و باور زنان رخت بربسته است. البته ميتوان چنين سخناني را در مطايبات و به عنوان حسرت بر گذشته اي نه چندان دور که مردان سروري ميکردند ، تصور و تصوير کرد.
    پاسخ

    سلام بر برادر عزيز و گرانقدر.چرخش اجتماعي که درباره زنان بيان کرديد، مدتهاست که در جوامع غيرمسلمان بيشتر و بهتر قابل مشاهده است؛ اما اين ظاهر امر است و باطن همان است که بود.
    + علي 
    خانم منافع دار! بنده با تفسير و مبسوت براشون گفتم...
    مطمئن باشيد فقط شما نيستيد که احساس شخصيت و منافع نمي کنيد!
    + حافظ منافع زنان 
    آقاي با بصيرت! جرأت مي کني پيش خانمت هم زنان را «ناقصات العقول» بخواني؟
    + علي 
    با سلام.
    اينکه همش يک نگاهه!
    آقا جون شوخي شوخي به زنان توهين نکنيد.. شأن زن در جامعه بالاتر از اين حرف هاست.. حالا درسته ناقصات العقولند و از دنده چپ مرد ساخته شده اند ولي بهشت زير پاي مادران است!