• وبلاگ : کميل
  • يادداشت : بقاء و زوال حکومت­ها به چيست؟
  • نظرات : 0 خصوصي ، 5 عمومي
  • mp3 player شوکر

    نام:
    ايميل:
    سايت:
       
    متن پيام :
    حداکثر 2000 حرف
    كد امنيتي:
      
      
     
    + علي 
    با سلام.
    فرموده ايد: «اگر در جامعه­اي عدالت واقعي در هر زمينه­اي، اعم از سياسي، اجتماعي، اقتصادي و... جاري و ساري شود و همه مردم به واقع بپذيرند که عدالت وجود دارد و ظلم و ستم در حداقل است، در اين صورت اين جامعه پايدار و زوال ناپذير خواهد بود. ولو در آن جامعه بخشش و گذشت نباشد».
    نمي دانم چرا گذشت و بخشش را از عدالت جدا مي کنيد در حالي که به نظر بنده اين دو مي توانند همراه هم باشند. از آنجا که اگر چنين نباشد در جکومت سراسر عدل وليعصر ارواحنا له الفداء نمونه هاي سراسر گذشت و عفو(مانند سفياني) روايت شده است در غير اينصورت کشتاري بس عظيم بپا خواهد شد و اين با رحمتُ للعالمين بودن ايشان در تضاد است.. يا حق

    + رجائي 

    سلام: دوست گرام، آقاي عباسي، منظور ما اين بود که ايشان حکومت و حکومت داري را فداي عدالت کرد نه...


    سلام!

    البته حکومتش که موجب مانايي و ماندگاري ايشان نشده ؛ چون به فرموده خودتان بيشتر صرف جنگ و ... شده است. بلکه روح بلند او که در گفتار و نوشتار و کردارش که وراي و فراي حکومتش بود و نيز انديشه والاي ديني و انساني ايشان و نيز مکارم و مناقب و فضايل برجسته ايماني آن حضرت موجب تلألؤ ايشان در ميان آدميان شده است که ميتوان گفت تا 100% ربطي به حکومت کردن ايشان ندارد و چه بسا اگر ايشان حکومت ظاهري دنيوي را هم نداشت ، همين درخشندگي را در ميان مردمان مي داشت.

    ايام عزت مستدام